IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Megvan a Samsung következő bemutatójának időpontja

A Samsung korábban megerősítette, hogy még a nyár folyamán Unpacked eseményt tart, hogy bejelentse új óráit, amelyek a pletykák szerint Galaxy Watch4 és Watch4 Classic néven lesznek ismertek. A dél-koreai vállalat nagy valószínűséggel ugyanezen az eseményen mutatja be új összehajtható okostelefonjait és fülhallgatóit is.

Az esemény dátuma korábban vitatott volt, de egy dél-koreai gyártó most eloszlatott minden kételyt. Egy júniusi jelentés szerint az új termékeket augusztus 3-án jelentették volna be, de ezt egy későbbi jelentés és a kiszivárgott Galaxy Z Flip3 sajtórenderek megcáfolták, mindkettő azt jelezte, hogy az Unpacked esemény augusztus 11-én lesz.

Ddaily szerint a Samsung megerősítette, hogy a következő Unpacked eseményre augusztus 11-én kerül sor. Az esemény magyar idő szerint délután 4 órakor kezdődik és élőben közvetítik.

Az új órák mellett a Samsung várhatóan a Galaxy Z Fold3-at, a Flip3-at és a Galaxy Buds 2-t is leleplezi az eseményen. Egy korábbi jelentés azt is tudni véli, a Galaxy Z Fold3 és a Z Flip3 augusztus 27-én kerül a boltok polcaira, az új Samsung órák szállítása pedig augusztus 11-én kezdődik.

Samsung has confirmed a date for its Galaxy Z Fold 3 Unpacked event: Korean media

A Samsung új összecsukható készülékeiben valószínűleg a Qualcomm Snapdragon 888 lesz a motorháztető alatt. A Galaxy Z Fold 3 valószínűleg S Pen támogatást, 120 Hz-es képernyőt és összesen öt kamerát kínál majd, amelyek közül az egyik a főképernyő alá lesz beágyazva.

A Flip 3 várhatóan 120 Hz-es fő képernyővel és a Flip 5G-nél nagyobb külső kijelzővel rendelkezik majd. Az összehajtható készülékek a pletykák szerint lényegesen olcsóbbak lesznek elődeiknél, és ez 2021 egyik legmenőbb telefonjává teheti őket.

A Samsung korábban várhatóan Galaxy Watch Active4 és Galaxy Watch4 néven nevezte volna új óráit, de most kiderült, hogy az Active4 az idei alapmodell, a korábban Watch4 néven ismert kiegészítő pedig valójában a Galaxy Watch4 Classic.

Galaxy Watch 4 Classic (above) and Galaxy Watch 4 - Samsung has confirmed a date for its Galaxy Z Fold 3 Unpacked event: Korean media

A pletykák szerint a Galaxy Watch 4 új dizájnnal rendelkezik majd, lapos kerettel, ami nem forog többé. Ez nem jelenthet gondot, mivel az óra állítólag kör alakú érintőkijelzőt kap majd Gorilla Glass DX+ üveggel a tetején és két fizikai gombot.

A Galaxy Watch4 Classic viszont hagyományos dizájnnal és forgatható kerettel büszkélkedhet. Ráadásul a kiszivárgott képek méretes keretre utalnak. Úgy halljuk, hogy ez három méretben lesz kapható, és tele lesz funkciókkal. Az órák állítólag elég drágák lesznek, és a Samsung és a Google új Wear OS operációs rendszerét fogják futtatni.

Samsung has confirmed a date for its Galaxy Z Fold 3 Unpacked event: Korean media

És végül itt van még a Buds 2. Az új fülesek néhány finomítást kínálnak majd az eredeti Budshoz képest, és valószínűleg dupla mikrofonos elrendezéssel rendelkeznek majd a jobb zajcsökkentés érdekében, valamint mozgásérzékelőkkel a viselésérzékeléshez.

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó