IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Minden szolgáltatás egyben: itt az Apple One

Ha több Apple szolgáltatással is rendelkezel, akkor egyszerűbb lesz innentől egy helyről elérni őket, plusz extra kedvezményeket is szerezhetünk vele.

A tegnapi Apple eseményen rengeteg dolog elhangzott és a termékeken kívül a szolgáltatások is bővülnek az almás családban. Az Apple One-nal egy fiókban kezelhető az Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade, iCloud, Apple Fitness+ és Apple News+.

Az Apple One ráadásul tényleg mindenre telepíthető, legyen az iPhone, iPad, iPod Touch, Apple TV vagy Mac.

Az Apple One-t azért találtuk ki, hogy sokkal egyszerűbb legyen a Music, TV+, Arcade, iCloud és a többi termékünk menedzselése. Elég egyetlen fiók és eléred a kedvenceidet az Apple nyújtotta szolgáltatások közül.

Eddy Cue, Senior Vice President

Az Apple Music több, mint 70 millió zeneszámok foglal magában, emellett pedig lejátszási listákat, napi választásokat és a zenei szakértők ajánlásaival.

Az Apple TV+ is már egy törekvő népszerűségnek örvendő termék, ráadásul egyre több híres színész állt be a sorozat és a filmkészítés projektük mögé. Amiket már szép számmal értek elismerések is, ugyanis 100 különféle díjat és 18 Emmy jelölést zsebeltek be.

Az Apple Arcade összesen 100 izgalmas játékhoz nyújt ingyenes hozzáférést, amivel ugyanott játszhatunk, ahol csak abbahagytuk iPhone-on, iPaden, iPod touch-on, Macen és Apple TV-n is.

Két csomag érkezik, egy egyéni, ami tartalmazza az Apple Music, Apple TV+, Apple Arcade és 50 GB iCloud tárhely szolgáltatásait 3350 Ft-ért és egy családi, ami 4450 Ft-ba kerül, 200 GB iCloud tárhellyel, 6 személy között megoszthatva. A Premier csomag 2 TB tárhelyet ad és tartalmazza az Apple News+ és Apple Fitness+ termékeket is $29,95 dollárért, viszont sajnos nálunk még nem elérhető.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó