IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Mini-LED, Mini-LED-es kijelzők mindenütt

Alacsonyan szállnak a nyári melegben a Mini-LED-es kijelzővel ellátott iPadekről és Macekről szól hírek.

Legújabb beszállítói láncból kiszivárgott információk szerint a jövő év első negyedévében érkezhetnek az elő Mini-LED-es kijelzővel ellátott iPad Prók és a vállalat egyre biztosabban bevezeti a technológiát az elkövetkezendő MacBook Prók esetében is.

Ugorjunk egy kicsit vissza az időben, mert persze Ming-Chi Kuo már mikor megmondta… Erre erősített rá most a Trendforce tajvani illetőségű cég, akik szerint jövő évi iPad Pró lehet az első készülék, ami már a megújult kijelzőtechnikával érkezhet. Majd aztán szépen lassan haladhatnak tovább a 16”-es MacBook Prók és végül a teljesen újonnan érkező 14”-es modell irányába.

Forrás: Tom’s Guide

A beszállító még azt is tudni véli, hogy a vállalat több beszállítóval is dolgozhat, nincs exkluzív ellátói szerződése. Kínában amúgy is nagyon megy most a LED-es R&D vonal, így még bármi lehet.

Az idei koronavírus járvány gyakorlatilag minden forgatókönyvet átírt, így a korábbi várakozásokkal ellentétben az idei évben már biztosan nem kerülnek a polcokra Mini-LED-es készülékek, pedig vagy 6 különböző eszközt is vártak az elemzők.

Innen már csak minden idő kérdése.

Forrás: AppleInsider 

Borítókép: TCL

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó