IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kiszivárgott az Android 11 kiadási dátuma, aztán mégse

Nem így akarták nyilvánosságra hozni, de az internet korában nincsenek titkok. Utólag persze megy a magyarázkodás.

A Google tartott egy online meetinget a fejlesztői számára Hey Google Smart Home Summit néven, hogy még jobban megismerkedhessenek a cég által fejlesztett okosotthon API-jával és a Google Asszisztens integrálási lehetőségeivel. A prezentáció szépen le is futott, de valaki elkövette azt a hibát a Google-nél, hogy úgy ahogy van feltöltötte a YouTube csatornájukra a videót, amit azonnal le is szedtek.

Az internet népe azonban nem felejt, hiszen a szó elszáll a screenshot megmarad. Így derült ki a szemfülesek számára, hogy a Google szeptember 8-ra tervezi az Android 11 nyilvánosságra hozását. A videót értelemszerűen nem tudjuk megmutatni, de az alább beágyazott képen tisztán látszik, hogy mi volt az eredeti terv. A dia egyébként a fejlesztőket kívánja felkészíteni az Android 11 érkezésére, és sürgeti őket, hogy tudassák a userekkel hogy érkezik a rendszer, az App Flip és 3D App Deeplinking érkező technológia implementációjával foglalkozik, valamint az integrációs folyamatokat kezdeményezi.

Screenshot a YouTube-ra feltöltött videóról – Forrás: AndroidPolice

Azt nyilván lehetett sejteni, hogy ősszel jön az új Android, ugyanis eddig is a levél hullásával érkezett, múlt évben például szeptember 3-án. Viszont a Google nagyon nem örül, hogy kiderült előre a dátum és azonnal fake news-nak és hibának nevezték az esetet. Elmondásuk szerint még ők is csak tervezik a pontos kiadás dátumát.

Forrás és borítókép: Android Authority és Android Police

Szerinted megváltoztatják a dátumot csak azért, mert kiszivárgott?

Kapcsolódó cikkeink

Hat új Android funkciót jelentett be a Google

Anikó

Teljesen tönkre teszi a régebbi OnePlusokat az Android 11

Foltin

Jön az új HP Chromebook, a Wear OS megvéd a leégéstől és Android 11-et kapnak a Zenfone-ok

Foltin