IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Most akkor mennyit is változik az iPhone 13 hátlapi kamerája?

Egy szivárogtató által megosztott képeken az iPhone 12 Pro látható egy állítólagos iPhone 13 Próra való tokban, jól látható, hogy a hátlapi kamera szigete jelentős méretbeli változáson megy keresztül.

Az iPhone 13 Pro várhatóan több kamerafejlesztést is kap. A lencse méretének és a stabilizátorok frissítése a kamera dudorának megváltoztatását teheti szükségessé.

Az “UnclePan” által a Weibón közzétett képek szerint az iPhone 13 Pro Max esetében várható a nagy kameradudor növekedés. iMore megosztott egy külön bejegyzést az ismert szivárogtató DuanRuitól, amely azt állítja, hogy UnclePan téved.

DuanRui egy másik iPhone tokról osztott meg képeket, ezúttal azt állítva, hogy az a „jó” iPhone 13 Pro Max tok. Ezek a képek az iPhone 13 Pro Max kameradudor méretének sokkal kisebb növekedését mutatják.

Akárhogy is, a képek még mindig azt az elképzelést támogatják, hogy az iPhone 13 Pro kameraszigete igenis változhat. Ez jobb gyenge fényviszonyoknál nyújtott teljesítményt és stabilizációt jelenthet, ami a jelenlegi iPhone 12 Pro Maxban is benne van.

A megosztott képek nem biztos, hogy hűen mutatják, hogy milyen lesz az iPhone 13 hátlapja. A tokgyártók az ősszel érkező készülékek előtt már jóval a pletykált eszközö méretének felhasználásával gyártanak tokokat. Ezek a tokok valós méreteket használhatnak, de nem lehetünk biztosak benne, amíg az Apple ősszel nem adja ki a készülékeket.

Kapcsolódó cikkeink

Továbbra is dolgozik az AirPower technológián az Apple

Anikó

Nem eszik olyan forrón az AR-kását

Anikó

Jövőre megvalósulhat az AR-álom

Anikó