IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Napi WTF: Valóságshow készül a The Sims 4-ből 

A Big Brother, Való Világ meg a csodálatos Kardashian család drámái is eltörpülnek a The Sims Spark’d nevű új műsor sztorijai mellett, ahol még gyilkolni is lehet.

Világ életemben arról álmodtam, hogy egyszer pénzt keressek a Simsezéssel. Még előttem van, ahogy a fekvő dobozos Windows 98-as gépünk töltötte be a The Sims első részét. Az izgalom, a lehetőségek! És hál isten nem kellett sokat várnunk a Sims 2-re, ami véleményem szerint a legjobban sikerült. A Sims 3 grafikája nagyon félrecsúszott, főleg az emberi arcok nem tetszettek, a 4 pedig már fantasztikusan néz ki, de sosem fogom megbocsátani, hogy elvették a Wants és Fears funkciót és gondolat buborékokkal (whims) pótolták, amiket amúgy ki lehet kapcsolni. De persze ez csak egy személyes vélemény.

Viszont azt tényleg el kell ismernem, hogy a 3 bakijai után a 4 nagyon jól sikerült, és már annyiféle kiegészítő van hozzá, hogy lehetetlenség két ugyanolyan sztorit létrehozni. Pont ezért pattanhatott ki a fejéből valakinek az EA Gamesnél, hogy csináljunk egy valóságshow-t. Az ötlet nem teljesen újkeletű, számos olyan YouTube csatornával találkoztam már, ahol a játék storyline-ja minisorozatként van összevágva, és a mennek a drámaibbnál drámaibb történetek. Ezeket így kell elképzelni:

Mivel TÉNYLEG tele van a YouTube ilyesmi tartalmakkal, az EA bejelentette, hogy saját show-t indít a TBS csatornán, amiben a versenyzőknek össze kell mérniük a képességeiket és a kreativitásukat. Ráádásul a győztes 100 000 dollárral gazdagodik, ha sikerült teljesítenie a kitűzött célokat és az ő sztorija lett a legjobb.

Az egyik legkülönlegesebb dolog a Simsben, hogy csodálatos a közössége. A játékosaink mindig is büszkék voltak az alkotásaikra és szerették ezeket megosztani egymással, támogatni a másikat, tippet adni nekik, és örülni a játékban elért sikereiknek. Szeretnénk a Spark’d műsorral ezt a lehetőséget még tovább fejleszteni a számukra.

Lyndsay Pearson, a The Sims franchise vezérigazgatója

A valóságshow nem lesz amúgy nagy szám, 4 rész jön majd ki július 17-től, de nyugalom lesz 2. évad is. A TBS-en pénteken és szombaton nézhetik az amerikaiak a remek alkotásokat, mi pedig a BuzzFeed Multiplayer YouTube csatornáján. Összesen 12 versenyzője lesz és az EA szerint ez a csapat ismert online személyiségekből fog állni (bár biztos én vagyok tájékozatlan, de én csak színeshajú lányokat látok). A műsort pedig a volt American Idol versenyző, Rayvon Owen vezeti majd.

Forrás: The Verge
Borító: The Sims Forum

Téged 1-10-ig mennyire akaszt ki, hogy erre van igény?

Kapcsolódó cikkeink

Donald Trump vs. Social Media – a volt elnök mindenkit is beperelne

Anikó

Feltámad a Tamagotchi!

Anikó

Lehetett volna fekete kerámiából is Apple Watch Edition

Anikó