IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Naplementearany színben érkezhetnek az iPhone 13 Prók

Egy ellátási láncból kiszivárgott információ megerősíti a pletykákat, hogy az Apple magasabb árkategóriájú iPhone 13 modelljei új színekben, például sunset gold, azaz naplementearany, matt fekete és halvány rózsaarany színben kerülhetnek forgalomba.

Az információt egy koreai nyelvű üzenőfalon tette közzé a kiszivárogtató Ranzuk. A bejegyzés a kínai beszállítói láncforrásra hivatkozva azt állítja, hogy az Apple iPhone 13 Prója négy színben lesz kapható: fekete, ezüst, rózsaarany és naplementearany.

A poszt szerint a naplemente arany szín „bronzos érzetű” lesz, míg a rózsaarany „nagyon halványnak tűnik”.

Forrás: India Today

Ezek az új színválasztási lehetőségek valószínűleg csak a magasabb kategóriás Pro modellekre vonatkoznak majd. Jelenleg az iPhone 12 Pro grafit, ezüst, arany és óceánkék színben kapható. Minden valószínűség szerint a középkategóriás iPhone 13 modellek továbbra is többféle szín kavalkádjában fognak érkezni.

A most kiszivárgott információ megerősíti azt a korábbi pletykát, amely szerint az iPhone 13 Pro egy új, bronzszínű opcióban érkezik majd. Ez a korábbi pletyka azt is jelezte, hogy a fekete iPhone 13 Pro modell matt lesz, ami azt sugallja, hogy a jelenlegi Pro termékcsalád grafit színétől eltávolodunk.

Az Apple valamikor 2021 második felében, valószínűleg szeptemberben fogja bemutatni az új iPhone-modelleket. Az úgynevezett iPhone 13 a pletykák szerint kisebb notchot, frissített kameradudort és egyéb, az iPhone 12 Próhoz mérten kisebb fejlesztéseket fog tartalmazni.

Borítókép: AppleInsider

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó