IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Négy új színben érkezhet a Powerbeats Pro

Alig egy évvel a Powerbeats Pro megjelenése után egyre több jel mutat arra, hogy az Apple új színekben teheti elérhetővé pro vezetéknélküli fülhallgatóját.

A mostani színopciók híre a Weibón bukkant fel egy posztban. A kínai közösségi média felületén elérhető információ szerint az Apple hamarosan négy új színnel örvendezteti meg a Powerbeats Pro rajongókat.

Cloud Pink, Glacier Blue, Spring Yellow és Lava Red színek érkezhetnek a kínálatba. A bohém színek teljesen különböznek attól, amilyen árnyalatokban elérhető jelenleg az eszköz.

Forrás: Twitter

A Powerbeats Pro 2020-as frissítése nem régiben ment át az FCC – Federal Communications Commission – engedélyezésén, így arra a forrásra hagyatkozva, új funkciók nem várhatók az hamarosan érkező verzióban, csak a színek változhatnak.

Először, amikor megjelent a Powerbeats Pro tavaly májusban, csak fekete színben volt elérhető, majd jött az elefántcsontszín, mohazöld és tengerészkék verzió. Ezek mellé vagy helyére érkezhet a négy új, jóval vibrálóbb színopció.

Forrás: Beats

A Powerbeats Pro truly wireless fülhallgatót egyébként ugyanaz a H1 chip hajtja meg, mint ami az AirPodsokban található, így működik vele a Hey Siri funkció is. Sportoláshoz is remek választás 9 órás aksiidejével, fizikai gombos vezérlésével és akár 24 órányi töltést tároló kis tokjával.

Forrás: Weibo

Borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó