IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Elforgatós telefonnal állhat elő az LG

Sajnos még emlékszem azokra az időkre, amikor össze-vissza, minden irányba lehetett nyitni, forgatni a telefonok felét vagy legalábbis egy részét. És, ha egészen őszinte akarok lenni, nagyon örülök, hogy ennek az időszaknak vége.

Legalábbis vége volt, amíg az olyan batár készülékek, mint a Galaxy Fold, újra meg nem jelentek a kínálatban. Ehhez felzárkózva az LG is bemutathatja hamarosan legújabb, Wing névre keresztelt swivel phone-ját.

De miééért?

Fluimucil Ábel és én kórusban

Én tudom, hogy évek óta egyre telítettebb a piac és a technikai is megrekedt egy bizonyos szinten, ahol egy-egy funkciót még finomhangolnak, de azon kívül, hihetetlen nagy áttöréseket nehéz elérni. Azonban azt akkor sem tudom elhinni, hogy van, aki tényleg azt gondolja a gyártóknál, hogy pont az elforgatós telefonok irányába kéne visszakanyarodni. Ennyit a céltalan kesergésemről, jöjjenek a rideg tények.

A Korean Hearld értesülései szerint az LG új duplakijelzős telefonja már úton van. A Wing kódnéven emlegetett készülék nem úgy kihajtós, mint a Galaxy Fold vagy a Z Flip, itt a felső, egyben fő kijelző fordul el 90 fokkal, felfedve ezzel egy kisebb, másodlagos kijelzőt, egyben T-alakot adva az egész készüléknek.

Forrás: ETNews

A főkijelző 6,8”-es lehet, a kisebb, elforgatással felfedett kijelző pedig 1:1 arányú oldal hosszal rendelkezhet. Így gyakorlatilag 1,5 kijelzőn dolgozhatunk, várhatóan 800 dollár körüli áron.

Az ETNews értesülései szerint a két kijelző multitaskingolásra lehet leginkább alkalmas. Mondjuk a nagy kijelzőn nézel egy fotót, a kicsin pedig szerkeszheted. Ez kicsit különbözik attól a koncepciótól, amit eddig a duplakijelzős készülék jelentett az LG-nél.

Az új elfordulós készülék már támogathatja az 5G-t, benne egy 7. szériás Snapdragon processzor ketyeghet és egy tripla lencsés hátsó kamerarendszert kaphat.

Forrás és borítókép: ETNews

Kapcsolódó cikkeink

Az LG hivatalosan is kivonult az okostelefon piacról: mi lesz így a frissítésekkel?

Foltin

Úgy tűnik, tényleg kivonul az LG az okostelefon piacról

Foltin

Az LG mobiloknak még mindig nincs gazdája, miközben az Instagram az étkezési zavarral küzdőket támogatná

Anikó