IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Október közepén érkezhet az Apple Watch Series 7

Az Apple Watch Series 7 október közepén kerül szállításra, az előrendelések pedig már a jövő héten megkezdődnek – állítja Jon Prosser a kiadást ismerő forrásokra hivatkozva.

Az Apple a szeptemberi California Streaming eseményen mutatta be az Apple Watch Series 7-et az iPhone 13 modellekkel együtt, de akkor azt mondta, hogy az új Apple Watch később, ősszel kerül a boltok polcaira.

Arról egyelőre nem érkezett hivatalos hír, hogy a Series 7 mikor lesz elérhető, de a legtöbb Apple Watch Series 6 modell már néhány hete elfogyott az Egyesült Államokban. A pletykák szerint az Apple Watch Series 7 késett, mert a készülék összetettsége miatt gyártási problémák merültek fel, ami visszavetette a tömeggyártást.

Ming-Chi Kuo, az Apple elemzője szeptember elején azt mondta, hogy az Apple megoldotta a gyártási problémákat, és a gyártás szeptember közepén-végén beindul.

Forrás: Apple

Prosser szerint az Apple elkezdte tájékoztatni a sajtót, amely a tesztkészülékek után érdeklődik, hogy az elkövetkező hetekben további információkra számíthatnak a Series 7-ről, más információ nem áll rendelkezésre. Prosser vegyes tapasztalatokkal rendelkezik a kiszivárgások terén, különösen a megjelenési dátumra vonatkozó előrejelzésekkel kapcsolatban, így ezt az információt némi szkepticizmussal kell kezelni.

Mégis, október közepe ésszerű tipp és időzítés az Apple Watch Series 7 bemutatására, különösen, mivel idén még egy eseményre számítunk, amelyre október közepén-végén kerülhet sor.

Az Apple Watch Series 7 nem kapta meg az általunk várt dizájnváltozásokat, beleértve a Prosser által az év elején leírt lapos szélű dizájnt. Van egy újratervezés nagyobb kijelzővel, karcsúbb szegéllyel és új 41 mm-es és 45 mm-es méretválasztékkal, de az Apple Watch általános ívelt kialakítása megmaradt.

Az Apple Watch Series 7 nem rendelkezik új egészségkövető képességekkel, de az Apple javított a tartósságon, és gyors töltési funkcióval bővítette. Az Apple Watch Series 7 árazása 399 dollárnál kezdődik.

Borítókép: Apple

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó