IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

OLED kijelzőt kaphat az egész iPhone 12 széria

Egy kiszivárgott kép alapján következtethetünk a jó hírre.

Ahogy egyre közelítünk az őszi iPhone 12 megjelenéséhez, sorban érkeznek a kiszivárogtatott információk az új modellről. Ma Twitteren látott napvilágot egy olyan kép, amin a feltöltő, „Mrwhite” szerint OLED kijelzőket fog kapni az összes idei modell. A bejegyzés maga már nem elérhető, de a screenshot természetesen igen.

Nem egyszerű a kép alapján bármilyen következtetést levonni egy átlagember számára, de a tweet mellett kifejezetten az szerepelt, hogy ez az iPhone 12 OLED kijelzője, mindenféle egyéb címke nélkül, minthogy Pro vagy Max. Sajnos a kép alapján nem tudjuk besaccolni, hogy körülbelül mekkora a mérete, és azt sem, hogy mekkora notchot kapott.

Nehéz bármit kiszúrni erről a képről – Forrás: Twitter/Mrwhite

Az Apple 4 modellt tervez piacra dobni ősszel, és úgy néz ki az OLED kijelzők mellett 5G képesek is lesznek mind. A kijelzők mérete 5,4, 6,1 és 6,7 inchesek, de a kép, ami kiszivárgott valószínűleg nem a legnagyobb verziót mutatja.

Ez lesz az első alkalom, hogy az összes Apple zászlóshajó egyszerre kapjon OLED kijelzőt. Az első modell, ami megkapta a jubileumi X volt, de azóta jöttek ki LCD kijelzős telefonok is, például hiába kapott a 11 Pro és 11 Pro Max OLED kijelzőket, de a sima 11 LCD kijelzővel operál.

Az Apple kicsit csúsztatja a hivatalos bemutatót, ugyanis megerősítették, hogy pár héttel később érkezhet az iPhone 12, mint a 11 múlt évben. Ráadásul mivel egyszerre négy készüléket mutat be az amerikai vállalat, két fázisban fogják nyilvánosságra hozni őket. Először a két 6,1 inches modell érkezhet, majd a második körben az 5,4 és 6,7 inchesek.  De még messze van október, addig még előttünk a bemutató esemény is.

Számodra észrevehető az Apple modelleknél az LCD és OLED közti különbség a mindennapi használat során?

Forrás: 9to5Mac
Borító: BusinessInsider

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó