IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Óriási tisztogatást végzett fülhallgató kínálatában az Apple

A vállalat többé nem értékesíti más gyártók fül- és fejhallgatóit, illetve hangszóróit. A webshopból és a boltok polcairól is egyaránt eltűntek a Sonos, Bose és Logitech termékek. Úgy tűnik, szép nagy helyet csináltak az új kedvezőbb árú HomePodnak és AirPods Studio fejhallgatónak.

Az Apple világszerte eltávolított minden általuk forgalmazott, ám más gyártó futószalagjáról legördült hangterméket. A Bowers & Wilkins és Bang & Olufsen hangtechnika már korábban elszublimált idén. Most pedig búcsút inthetünk a Bose fejhallgatóknak és hangszóróknak, a Logitech Ultimate Ears márkájának és a Sonos hangrendszereinek is. Innentől kezdve, ha bármilyen más, nem Apple gyártmányú terméket keresnél a webshopban, már csak hűlt helyüket találhatod.

Ez az üzenet fogad, ha például a Google-ből navigálnál egy korábban elérhető termék oldalára

Nem kell azért nagyon elcsüggedni, hiszen az AirPodsok, Beats termékek és HomePodok megmaradtak nekünk és nagyon úgy tűnik, hogy a tisztogatás valami sokkal jobbnak lehet az előjele. Lévén, hogy ugyanígy estek áldozatul a különböző fitness trackerek is a purgának, mielőtt az Apple Watch megérkezett volna 2015-ben.

Ha igazak a híresztelések, akkor a hirtelen fellépő űrt hamarosan az Apple saját, eddig AirPods Studio névre keresztelt fejhallgatói és alacsonyabb árkategóriás új HomePodjai tölthetik meg.

Forrás: NewsBeezer

Mindkét terméket még idénre várják a spekulánsok, legutolsó infó szerint jövő hét keddre, 13-ára várható ismét bejelentés, bár arra már talán illett volna kiküldeni a „meghívókat”, még ha ismét virtuális is lesz az esemény.

A Bose-nál meg majd vakarózhatnak, hiszen egy rakat üzletüket zárták be már korábban, így a fizikai értékesítés nagy része az Apple Store-okban történt. A Sonos részvényei pedig helyből 7%-ot estek…

Forrás: Bloomberg 

Borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó