IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Összeállt az Apple TV+ és Martin Scorsese

Mellesleg Scorsese saját produkciós cége, a Sikelia fogja gyártani az eljövendő egész estés matinékat.

2015-ben még a Paramounttal volt szerződésben az amerikai-olasz filmrendező és cége, ami már 2003-óta felelős filmjeiért. A Viharsziget, A Wall Street farkasa, illetve Az Ír mind az ő zászlajuk alatt készült, persze csakis a veterán rendező vezetésével. Azonban most már teljesen új vizekre és médiumra eveznek.

Az újdonsült barátság kiderült nem is olyan új keletű. A legújabb, még készülő Martin Scorsese film, a “Killers of The Flower Moon” 200 millió dolláros büdzséjét eredetileg a Paramount egymagában finanszírozta volna. De azt a végén túl soknak találták, ezért máshol kellet keresni a segítséget. Ekkor jött Tim Cook és az Apple TV+, hogy összeálljanak illetve, hogy megvegyék az exkluzív jogokat. Van ott pénz bőven…

Nem is csoda, hogy beszálltak hisz a film a tősgyökeres New York-i rendező jól megszokott színészpárosával DiCapróval és De Niróval fogja életre kelteni legújabb igaz történeten alapuló sztoriját.  Misztikus FBI sztori, 1920-ban az Osage indián törzs rejtelmes mészárlásáról. Ellégé érdekfeszítő téma, én nagyon-nagyon várom!

Ilyen hármas kombóra meg lehetetlen nemet mondani. És, gondolom, ha már eleve sok pénzt akarnak belefeccölni az almás cégnél a filmes platformjukba és a rendező következő filmje már úgy is nekik forog akkor miért ne kötnének partnerséget? Az még jelenleg nem derült ki, hogy hány évre illetve filmre szól a megállapodás, de ha az első filmje siker lesz, akkor az talán ez egy hosszú barátság kezdete lehet.

Martin Scosese filmjei szokásos színészpárosával, Leonardo DiCaprióval és Robert De Niróval – Forrás: Matzav Review

Ha már Leonardo DiCaprio és Apple TV+ akkor azt így a végére megjegyezném, hogy ő is leszerződtette a saját filmkészítéssel foglalkozó cégét, az Apan Way-t. Ahogyan Scorsese megállapodásának hosszát sem tudjuk, így itt is homály fedi a hivatalos számokat. Annyi viszont biztos, hogy több film és sorozat is készülőben van a produkciós cégénél.

Jelenleg nem megy a legfényesebben az almás streaming oldal, de azt nagyon is örömmel látom, hogy tényleg próbálkoznak nívós filmes nevekkel és produkciókkal feltölteni katalógusukat. Lassan lehet meg kell majd fontolnom a feliratkozást. Lassan…

Borító: Soy De Mac
Forrás: AppleInsider

Lassan de biztosan megéri majd az Apple TV+?

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó