IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Pénteken indul az Apple Watch Series 7 előrendelése

Az Apple október 8-án, pénteken nyitja meg az Apple Watch Series 7 előrendeléseit, a készülékek október 15-én kerülnek kiszállításra. 

Az Apple először a múlt hónapban mutatta be a Watch Series 7-et egy eseményen, de a vállalat csak annyit mondott, hogy az ősszel lesz elérhető. Az Apple Watch Series 7 előrendelései most pénteken, október 8-án, 14 órakor kezdődnek.

Az Apple Watch Series 7 olyan kijelzőt tartalmaz, amely gyakorlatilag a tok széléig ér, lekerekítettebb sarkokkal és lágyabb dizájnnal. A Series 7 mostantól 41- és 45 mm-es méretben kapható, ami 1 mm-rel nagyobb a Series 6-hoz képest. A kijelző körüli keret mindössze 1,7 mm, a mindig bekapcsolt képenyő pedig 70 százalékkal fényesebb, mint a Series 6 esetében.

Az Apple számos új watchface-t is létrehozott, hogy kihasználja az Apple Watch Series 7 nagyobb képernyőjének előnyeit. A továbbfejlesztett moduláris órafelület lehetővé teszi, hogy a szokásos számlapon található komplikációk mellett a tevékenységgyűrű részleteit is megtekinthesd.

A képernyő mérete az igazán nagy változás az Apple Watch Series 7-nél, a watchOS 8 olyan fejlesztései mellett, mint a jobb kültéri kerékpározás támogatása, új edzésformák támogatása és néhány Fitness Plus frissítés.

Az Apple Watch Series 7 ára 399 dollárról indul, és a Watch Series 3 mellett 199 dollárért lesz megvásárolható. Az előrendelés október 8-án indul, a készülékek szállítása pedig október 15-én kezdődik.

Borítókép: Apple

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó