IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Ray Liottával és Taron Egertonnal forgat sorozatot az Apple

A Goodfellas és a Kingsman főszereplője egy minisorozat keretében osztoznak majd a képernyőn.

Habár a koronavírus miatt rengeteg produkció csúszik, az Apple továbbra sem adta fel a TV+ kínálatának intenzív bővítését. A Deadline értesülése szerint az egyik készülőben lévő minisorozat egy igazi nagyágyúval, a GoodFellas-szal legendássá vált Ray Liottával dobja fel a szereplőgárdát, míg a főszerepet a Kingsman-szériából ismert Taron Egerton játsza majd.

A 6 részes sorozat az In With The Devil címen kerül bemutatásra, a történet alapja Hillel Levin és James Keene 2010-es regénye, az In With The Devil: A Fallen Hero, A Serial Killer, and A Dangerous Bargain for Redemption. A könyv egy amerikai futballsztárról szól, aki börtönbe kerülve ajánlatot kap a hatóságoktól: bírja vallomásra sorozatgyilkos rabtársát, és szabadon távozhat.

A futballista szerepét Egerton játsza majd, míg a sorozatgyilkos karakterét Paul Walter Hauser (I, Tonya; Cobra Kai) kelti életre. S hogy akkor hol jön képbe Liotta? A feltörekvő maffiózóként brillírozó színész ezúttal egy befolyásos chicagói rendőrtisztet alakít, aki nem mellesleg a főhős Egerton apja. A sorozat az EDEN Productions szárnyai alatt készül, megjelenési dátuma egyelőre nincs.

Forrás: Deadline

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó