IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Saving Simon – hivatalosan is ráfordultunk az idei karácsonyi szezonra

Az Apple megosztotta a 2021-es, nagy érdeklődéssel várt éves ünnepi reklámját. Idén a videót teljes egészében egy iPhone 13 Pro készülékkel forgatták. A Saving Simon, azaz Simon megmentése címet viselő videó 3 perces.

Az Apple szerint a videót az apa-fia duó, az Oscar-jelölt Ivan Reitman és Jason Reitman rendezte.

Egy történet mindenkinek, aki már alig várja, hogy elérkezzenek az ünnepek. Rendezője az Oscar®-jelölt Jason Reitman és édesapja, az Oscar®-jelölt Ivan Reitman.

Az ünnepi reklám aláfestését idén az énekes-dalszerző Valerie June You and I című dalára adja, amely elérhető Apple Music-on is. A videót azoknak ajánlják, akikkel egész évben vártunk, hogy együtt lehessünk.

Az Apple ünnepi reklámja mára már éves hagyománnyá vált, a vállalat ismert a hol érzelmes, hol pedig cuki ünnepi reklámkampányairól. Idén az Apple ünnepi reklámja a vállalat régóta futó Shot on iPhone kampányának folyamatos sikerére épül.

Az Apple nem bocsátkozik további részletekbe az idei ünnepi reklám mögött álló produkcióval kapcsolatban, beleértve azt is, hogy az iPhone 13 Pro-n kívül használtak-e további eszközöket. Mindazonáltal lenyűgöző, hogy a vállalat a legújabb és legnagyobb zászlóshajó iPhone-ját használja az év egyik legfontosabb reklámjához.

Borítókép: Apple

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó