IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Továbbra is úton lehetnek a redesignolt MacBook Prók

Az Apple továbbra is jó úton halad afelé, hogy az idei harmadik negyedévben megkezdje a közelgő, újratervezett, mini-LED kijelzővel ellátott 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro sorozatgyártását, mondta Ming-Chi Kuo, a MacRumors által megszerzett jegyzetében.

Több jelentés is az év harmadik negyedévét jelölte meg határidőként arra vonatkozóan, hogy az Apple mikor dobhatja piacra az új MacBook Prókat. A DigiTimes korábban a negyedév végét jósolta a bevezetés időkeretének, valószínűleg az új iPhone-ok melletti szeptemberi bejelentésre utalva.

Bár a tömeggyártás Kuo szerint a júliustól szeptemberig tartó harmadik negyedévben kezdődhet meg, az Apple dönthet úgy, hogy októberben vagy novemberben külön eseményt tart a Mac számára, ahelyett, hogy az új MacBook Prókat az új iPhone és Apple Watch modellek megjelenésével kötné össze.

Forrás: MacRumors

Emellett a mini-LED kijelzők folyamatos hiánya és a gyártással kapcsolatos nehézségek miatt előfordulhat, hogy az Apple bejelenti az új MacBook Prókat, de csak hetekkel később kezdi meg a szállítást, hasonlóan ahhoz, amit a mini-LED iPad Pro esetében tett áprilisban. Kuo korábban már beszámolt arról, hogy az új MacBook Prók további portokkal, köztük HDMI-vel és SD-kártya foglalattal, a Touch Bar eltávolításával, valamint lapos élekkel és MagSafe-fel ellátott, összességében frissített dizájnnal rendelkeznek majd.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó