IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Új színopcióval érkezhet az Apple Watch Series 7

Tavaly Ming-Chi Kuo, az egyik legmegbízhatóbb Apple-elemző arról számolt be, hogy az Apple Watch Series 7 valamennyire újratervezett formában fog érkezni. Most egy friss pletyka szerint az Apple a többi közelmúltbeli hardverfrissítéshez hasonló, lapos szélű dizájnnal tervezi újra az Apple Watchot, ráadásul egy új színt is érkezhet a palettára.

A pletyka Jon Prossertől származik, aki hamarosan további információkkal és talán renderekkel is szolgál az újratervezett modellről, de egyelőre csak szóba értekezett arról, hogy az Apple Watch Series 7 az Apple többi hardverfrissítéséhez hasonló új designnal fog rendelkezni.

Ez még nem az a render

Ez látszólag azt jelenti, hogy az Apple Watch Series 7 az iPhone 12, az iPad Pro és az iPad Air modellekhez hasonló, lapos peremű formavilággal rendelkezhet. Prosser leírása szerint ennek a dizájnnak az Apple Watch változata “finomabb” lesz, mint amit más termékeken láttunk.

Arról is szó esett, hogy az Apple Watch Series 7 először egy új, zöld színváltozatban fog megjelenni, hasonlóan ahhoz a zöld színhez, amelyet az Apple az AirPods Max készülékeken használ.

Kuo még a 6-os széria érkezése előtt dobott néhány csontot a 7-ről is.

… az Apple Watch Series 6 várhatóan hasonlítani fog az Apple Watch Series 4 és Apple Watch Series 5 formavilágára, és az idei frissítés “fő értékesítési pontja” a vér oxigénérzékelésének hozzáadása lesz. Jelentős formai faktor dizájnváltás legkorábban 2H21-ben érkezne az új Apple Watch modellekkel.
Ming-Chi Kuo

Prosser homályosan utalt valamilyen új mágneses AirTag kiegészítőre is, de további részleteket nem közölt.

Forrás: Jon Prosser

Borítóké: Redmond Pie

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó