IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Új T2 chipes iMac is érkezhet

Az idei WWDC-n a szoftveres bejelentések mellett extraként jöhet egy iMaces bemutató is.

A széria utoljára tavaly márciusban frissült, de a design akkor is ugyanaz maradt, mint az azt megelőző években. Sonny Dickinson szerint viszont ez idén megváltozhat és egészen iPad Prósra vehet a figurát.

Lapos forma, lekerekített sarkak és a Pro Display XDR-hoz hasonló kávák jellemezhetik kívülről a készüléket, míg belül a T2 biztonsági chip által pedig új fajta videó kodek asszisztenciát kaphat és AMD Navi típusú GPU kerülhet bele.

Úgy tűnik a Fusion Drive-tól is egyszer és mindenkorra megszabadulhat a vállalat a iMacekben. A legtöbb laptopot már évek óta kizárólag SSD-vel szerelik, ugyanígy jártak a Mac minik is 2018-ban.

Forrás: AppleInsider

Arról nem szól a fáma, hogy az új iMacekek továbbra is Intel processzorokkal szerelve érkeznek-e vagy itt is várható ARM-es váltás, bár minden jel arra mutat, hogy az egyelőre csak a soron következő MacBookok kiváltsága lehet.

Korábbi beszállítói információk szerint egy alacsonyabb árú, 23”-es iMac van a láthatáron. A mostanában pedig eléggé csendben lévő Jon Prosser szerint már a csőben lehet a frissítés.

Kevesebb mint két hét, és kiderül..

Forrás és borítóképp: AppleInsider 

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó