IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Újabb hírek érkeztek a 27″-es iMac Próról

A DigiTimes egy másik forrás, amely alátámasztja azt az állítást, hogy a közelgő iMac Pro 27 hüvelykes, miniLED technológiával ellátott kijelzővel rendelkezik majd.

Múlt héten Ross Young, a DSCC munkatársa arról számolt be, hogy az Apple várhatóan 2022 tavaszán végre kiadja az Universal Control funkciót egy 27 hüvelykes miniLED-es, ProMotion technológiás iMac Pro kíséretében.

Most a Twitterén osztotta meg a DigiTimes fizetős történetének egy részletét ugyanezekkel a részletekkel:

Iparági források szerint a beszállítók kis mennyiségben megkezdték a szállítást a 27 hüvelykes iMac sorozathoz, amely miniLED kijelzővel érkezik majd.

A DSCC nem az első cég, amelyik megtippeli a méretet vagy az elérhető technológiát a pletykált iMac Pro kijelzőre vonatkozóan. Ez azonban szinte megerősítésnek számít, mivel elemzői általában belső információkkal rendelkeznek a képernyőgyártókról.

Pár hete a Bloomberg munkatársa, Mark Gurman a Power On hírlevelében azt írta, hogy az Apple 2022-re tervezi egy megújult, csúcskategóriás iMac piacra dobását Apple Siliconnal. Korábban Gurman arról számolt be, hogy a vállalatnak el kellett halasztania ezt az iMacet, mivel a 24 hüvelykes M1 iMac megjelenésére kellett koncentrálnia.

Most a Dylandkt nevű szivárogtató volt az, aki rengeteg információt adott erről a készülő iMac Próról. Dylan úgy véli, hogy ez az új Mac alapmodell konfigurációja 16 GB RAM és 512 GB SSD-tároló lesz, akárcsak az új MacBook Pro esetében. Emellett a felhasználók választhatnak majd az M1 Pro és az M1 Max chipek közül is. 

A kiszivárogtató azt is elmondta, hogy lehet, hogy lesz egy plusz konfiguráció is, de jelenleg nem tudom biztosan megmondani. Ez az iMac Pro a pletykák szerint HDMI-porttal, SD-kártya foglalattal és USB-C portokkal is rendelkezik majd. Akárcsak a 24 hüvelykes iMac, ez is várhatóan a töltőtéglán szabványos Ethernet csatlakozóval fog rendelkezni. Dylan azt is elmondta, hogy a Face ID-t tesztelték ennél a Macnél, bár ez nem megerősített.

Borítókép: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó