IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Úton az első egyterás iPhone

Napokkal az Apple szeptember 14-i kaliforniai streaming eseménye előtt Ming-Chi Kuo elemző új befektetői jelentése szerint arra számít, hogy az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max egyenként 1 TB-os tárolókonfigurációval rendelkezhet.

Kuo szerint az iPhone 13 és az iPhone 13 mini is 128 GB, 256 GB és 512 GB-os tárolókonfigurációkkal rendelkezik majd, de 64 GB-os opció nem lesz.

Kuo azt is elmondta, hogy arra számít, hogy az Apple a keddi eseményen bemutatja az AirPods 3-at, de az Apple valószínűleg az AirPods 2-t is elérhetővé teszi. Arra figyelmeztet, hogy az iPhone 13-at az ellátási lánc hiányosságai érinthetik, ahogy arról korábban már beszámoltak, de arra számít, hogy ez korlátozott hatással lesz az iPhone 13 szállítására.

Forrás: MacRumors

A korábbi szivárgások és pletykák arra utaltak, hogy az iPhone 13 termékcsalád négy, a tavalyi modellekkel megegyező méretű modellt tartalmaz majd. Az új telefonok várhatóan továbbfejlesztett kamerákkal rendelkeznek majd, amelyek videós portré módot és asztrofotó módot, továbbfejlesztett ultraszéles objektívet és jobb optikai zoomot tartalmaznak a videofelvételekhez.

Az Apple Watch 7 körüli egyéb pletykák gyorsabb processzort és új hardverdizájnt jósolnak, beleértve a nagyobb képernyőket és az új órafelületeket. Az iPad mini pedig várhatóan szintén nagy átalakítást kap.

Az őszi esemény szeptember 14-én, kedden, magyar idő szerint este 7-kor kezdődik, és ismételten virtuális esemény lesz, amelyet az Apple Parkból közvetítenek.

Borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó