IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Változatlan mennyiségű memóriával rendelkezik az iPhone 13-as széria

Az Apple Xcode-jából származó adatok megerősítik, hogy az iPhone 13 termékcsalád ugyanannyi RAM-mal rendelkezik, mint a megfelelő iPhone 12 modellek.

Az iPhone 13 és az iPhone 13 mini 4 GB-tal, az iPhone 13 Pro és az iPhone 13 Pro Max pedig 6 GB RAM-mal rendelkezik. Ezek az értékek megegyeznek az iPhone 12 modellekkel.

A MacRumors az Xcode 13 bétában olyan kódsorokat fedezett fel, amelyek az iPhone 13 RAM-jára utalnak. Ezeket a specifikációkat az Apple soha nem hozza nyilvánosságra, de az Xcode-ban lévő készülékszimulátornak szüksége lenne egy referenciapontra az alkalmazások tesztelésekor.

Ugyanezek a kódsorok az iPhone 12 és a korábbi modellek RAM-járól is árulkodtak, így az adatok valószínűleg pontosak. Az Apple az A-sorozatú processzorok hatékonysága miatt sosem célozta meg a nagy RAM-ot az iPhone-ban.

Az A15 processzor még mindig egy kis rejtély a számítási teljesítmény tekintetében. Ahelyett, hogy az A15-öt az A14-hez hasonlította volna az iPhone eseményen, az Apple azt mondta, hogy az A15 50%-kal nagyobb teljesítményű, mint a versenytársak.

Az iPhone 13 termékcsalád szeptember 17-től lesz előrendelhető, és szeptember 24-én kerül kiszállításra. Az elsődleges funkciók közé tartozik a kisebb notch, a jobb kamerák és a nagy frissítésű kijelzők a pro modellekben.

Kapcsolódó cikkeink

Az Apple bemutatta a 14- és 16”-es MacBook Prót

Anikó

M1 Pro és M1 Max – kettővel nő a tét

Anikó

Az új AirPods már majdnem Pro, de az ára is…

Anikó