IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Van pénz lóvéra: Amerikában az iPhone 12 Pro Max a legnépszerűbb 5G-s modell

Ha az új generációs hálózatról, az 5G-ről van szó, akkor a legtöbbet eladott telefon az Államokban az iPhone 12 Pro Max, annak ellenére, hogy még a legolcsóbb 12 mini is 5G képes.

Az iPhone 12 Pro Max az Egyesült Államok 50 államából 49-ben a jelenleg legnépszerűbb 5G okostelefon-modell, a fennmaradó egyetlen államban pedig az iPhone 12 Prót vették a legtöbben.

Az M Science és az Ookla sebességtesztelő platform új információkat adott ki az 5G okostelefonok mindennapi használatáról és az értékesítési számokról az Egyesült Államokban. Bár mindkét vállalat különböző adatkészletekből dolgozott, ugyanarra a következtetésre jutottak: az iPhone 12 Pro Max az ország legnépszerűbb 5G modellje. Az Ookla szerint a fennmaradó állam, Vermont legnépszerűbb okostelefonja az iPhone 12 Pro. Ez az eszköz számít a legnépszerűbbnek Washington DC-ben.

A legfrissebb line-up – Forrás: GizChina

A két adatfeldolgozó cég azonban eltér abban, hogy melyik modell szerezte meg a második helyet. Az Ookla adatai szerint ez az iPhone 12 Pro, míg az M Science azt jelzi, a iPhone 12-ből fogyott a legtöbb.

Ezek az adatok alátámasztják a korábbi elemzői jelentéseket is, amelyek arra utaltak, hogy az iPhone 12 Pro Max és az iPhone 12 Pro iránti kereslet erősebb volt, mint az iPhone 12 és a kisebb társ iránti.

Mindkét cég megerősíti az iPhone 12 mini eladásairól szóló jelentéseket, és a készüléket a 2020-ban megjelent iPhone-modellek legnépszerűtlenebbik telefonjának jelölte meg. A legfrissebb információk szerint az Apple szállítási lánca a kisebb modellről a jobban eladható, nagyobb 12, 12 Pro és Pro Max készülékekbe fektet nagyobb energiát.

Az Apple termékei után a Samsung Galaxy S20 és a Galaxy Note 20 következtek a sorban. A spektrum másik végén az M Science adatai alapján a legnépszerűtlenebb modellek az LG Wing 5G, a TCL 10 5G UW, a OnePlus Nord N10, a Motorola Edge + és a Nokia 8 V 5G UW voltak ebben a sorrendben.

Szerintetek mi az oka a legdrágább modell nagy sikerének? Végülis, már a Huawei CEO-ja is megmondta ki a legnagyobb hal a tengerben.

Forrás és borító: AppleInsider

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó