IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Várhatóan a 6,1”-es iPhone 12 lehet a legnépszerűbb modell

Már tényleg csak egyet kell aludnunk, hogy az Apple lerántsa a leplet idei főtermék kínálatáról. Ming-Chi Kuo pedig villantott néhány infót a készletekre vonatkozó elvárásokról.

Kissé meglepő módon Kuo szerint a 6,1 hüvelykes iPhone 12 lesz a legnépszerűbb. Ez pedig a szállítási arányokban manifesztálódhat leginkább. Jelentése szerint az iPhone 12 egységek körülbelül 20%-a az új kisebb, 5,4”-es mini verzió lehet. Az iPhone 12 Pro és a Pro Max része körülbelül szintén 20-20% lehet, ami azt jelenti, hogy a standard iPhone 12 lehet a domináns termék, ami a teljes szállítás 40%-át teszi ki.

Forrás: MacRumors

Kuo szerint bár az iPhone 12 mini lesz a legolcsóbb megoldás, a képernyője túl kicsi ahhoz, hogy vonzó legyen a nagy többség számára. A múlt hét végén az az infó érkezett, hogy az iPhone 12 mini ára 699 dollárnál, a 6,1 hüvelykes iPhone 12 ára 799 dollárnál kezdődhet, ez 100 dollárral több, mint az iPhone 11 árazása.

Bár az ár emelkedni fog, az vásárlók többet kapnak a pénzükért, mivel minden új iPhone helyből OLED kijelzőt tartalmaz, valamint új, az iPad Próhoz hasonló lapos oldalú designnal érkezik. A 6,1 hüvelykes iPhone 12 állítólag kettős hátsó kamerával rendelkezik majd, és október 23-tól kerülhet forgalomba.

Most már csak azt kell kivárnunk, hogy igaza lesz-e, az pedig csak idő kérdése…

Forrás: 9to5Mac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó