IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Végre elérhetőek Apple Musicon a Disney, Marvel, Pixar és Star Wars filmzenéi

Az almás streamboltban is hallgathatjuk innentől a legnépszerűbb soundtrackeket.

A Disney ma bejelentette, hogy egy egyedi gyűjteménnyel készül mindenkinek, aki lélekben még mindig gyermek. Az Apple Music előfizetői mostantól elérhetnek egy több, mint 30 lejátszási listából, klasszikus hangsávokból, rádióállomásokból álló gyűjteményt, ami a Disney, a Pixar, a Marvel és a Star Wars filmekhez és franchise-okhoz kapcsolódó zenéket tartalmazza.

A lejátszási listákban széles választékból szemezgethetünk a Disney kedvenceiből, például a Frozen, a Mickey egér, a Micimackó és az Aladdin kedves kis dallamaiból. A Disney Channelen ment zenés sorozatok főbb műveit is megtaláljuk rajta, és persze a Marvel és a Star Wars filmek zseniális kompozícióit is élvezhetjük. A Disney Parks-ban, például a floridai Magic Kingdom-ban játszott dalok is szerepelnek a listákon.

Az indulás időzítésére tekintettel a Disney Halloween lejátszási listája szerepel rögtön, ahogy belépünk az alkalmazásba, és a tartalmakat ígéretük szerint rendszeresen frissíteni fogják. A listák tartalmazzák a Disney Hits Radio különlegességeit is az új Apple Music Hits rádióállomáson, amelynek a Hollywood Records művésze, Sofia Carson ad otthont.

A még jobb Disney élmény érdekében pedig a hét elején számos Disney-film vált elérhetővé 4K minőségben az iTunes Store-ban.

Neked melyik a kedvenc Disney zenéd? Én bevallom az Imperial March-ra kelek reggelenként. 

Forrás: MacRumors
Borító: Good Housekeeping

 

 

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó