IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Vékonyabb káva, UWB és gyorsabb proci? Ez csak az Apple Watch Series 7 lehet!

A Bloomberg jelentése szerint az Apple idén újratervezi az Apple Watchot. Az “Apple Watch Series 7” vékonyabb kijelzőkeretekkel, gyorsabb processzorral és “frissített ultraszéles sávú funkcionalitással” rendelkezhet. A tavaly ősszel bemutatott Apple Watch Series 6 volt az első modell, amely Ultra Wideband technikát már tartalmazta.

Ez lenne az óra első jelentős dizájn váltása a Series 4 2018-as megjelenése óta. Az Apple állítólag a testhőmérséklet-érzékelőt is be kívánta építeni, de ez a funkció lehet, hogy a 2022-es megjelenésre csúszik.

A Bloomberg szerint az idei Watch-frissítés vékonyabb kereteket tartalmazhat a képernyő körül. Az Apple egy új laminálási technikát is alkalmazhat, amely csökkenti a kijelző és a fedőüveg közötti rést. A Watch teljes váza valamivel vastagabb lehet.

A korábban pletykált strapabíró Apple Watch jövőre kerülhet a képbe. A belépőszintű Apple Watch SE frissítése szintén jövőre várható.

A Bloomberg szerint az Apple tovább kutatja a vércukorszint nem invazív módon történő mérésének lehetőségeit. Ez a projekt azonban még több évnyi távolságra van attól, hogy egy jövőbeli Apple Watchban szállítható legyen.

Májusban Jon Prosser azt mondta, hogy az új 2021-es Watch laposabb oldalakkal fog rendelkezni, olyan lesz, mint az iPhone 12. Hát, majd meglátjuk…

Forrás: Bloomberg

Borítókép: FPT

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó