IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Bemutatkozik az új Beats Studio Buds

Az Apple leányvállalata, a Beats by Dre bemutatta a Beats Studio Buds vezeték nélküli fülhallgatót, amely aktív zajszűrést kínál rendkívül kompakt csomagolásban.

A most bemutatott Beats Studio Buds vezeték nélküli fülhallgató a cég előző próbálkozása, truly wireless fülesek piacán, a Beats Powerbeats Pro után. Az új termék azonban néhány apró eltérést kínál elődjéhez képest, ami jobban közelíti az Apple AirPods Prójához.

A Beats Studio Buds nagyon kicsi, a fülkagylóba illeszkedő, mások által is látható kis burkolattal. Míg a Powerbeats Pro a fül köré illeszkedő kampót használt a rögzítéshez, a Studio Buds ehelyett a szilikon fülkagyló fülcsatornához való tapadásra támaszkodik, hogy a fülben maradjon.

A fülhallgató egy szabadalmaztatott, kétkamrás házban elhelyezett, kételemű membrán meghajtót használ, amely a Beats állítása szerint tiszta hangzást és kiváló sztereó szétválasztást biztosít. Az AirPods Próhoz hasonlóan a Studio Buds is rendelkezik aktív zajszűréssel és áttetsző móddal, Apple-ös társaitól kölcsönözve a technológiát, hogy a felhasználók jobban hallhassák a környezeti hangokat.

Az Apple H1 vagy W1 chipjei helyett azonban a Beats saját chipjét használja a funkciók biztosításához. Ez azt jelenti, hogy nincs automatikus váltás az Apple-eszközök között, sem iCloud-használat a párosításhoz, mint az AirPods Pro esetében.

Azonban tartalmaz egyérintéses párosítást mind az Apple, mind az Android eszközökkel. Míg az olyan elemek, mint a beépített vezérlők, az akkumulátor szintje és a firmware-frissítések az iOS-be vannak beépítve, addig az Android-felhasználók a Beats-alkalmazás segítségével hozzáférhetnek ugyanezekhez a funkciókhoz.

Egy másik dolog, amit a Beats szintén inspirálódás útján követett le, az USB-C-s töltő tok használata, amely képes áramot biztosítani a Studio Buds számára, amikor azok bele vannak helyezve. 

A Lokátor alkalmazás támogatása is elérhető az elveszett fülhallgatók újbóli felkutatásához, akár az utolsó ismert helyüket használva, akár egy hang lejátszásával segítve a megtalálásukat.

Mindkét fülhallgatón található egy multifunkciós “b” gomb, mely használható a hívások fogadására és befejezésére, a tartalomlejátszás kezelésére, valamint az ANC és az Áttetsző módok váltására.

A füles 8 órán át bírja a zenehallgatást kikapcsolt és 8 órán át bekapcsolt ANC-vel, két töltés között, a tok pedig összesen 24 óra használatot tesz lehetővé kikapcsolt ANC-vel vagy 15 órát bekapcsolva útközben. Gyorstöltési lehetőség is rendelkezésre áll, az ötperces Fast Fuel töltés egy óra lejátszási időt biztosít.

A nyáron megérkező Beats Studio Buds piros, fehér és fekete színváltozatokban lesz elérhető, 57 990 Ft-os áron.

Kapcsolódó cikkeink

Kuo: jövőre jöhet az AirPods Pro 2

Anikó

LeBron James még be sem mutatott Beatsszel a fülében mászkál

Anikó

Golden Globe-ot ért Jason Sudeikisnek a Ted Lassós szereplés, Bill Gates pedig még mindig az Androidra szavaz

Anikó