IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A HTC is elkészíti a saját összehajthatós telefonját

A régen szép időket megélt telefongyártó is felült a hypevonatra és egy saját Fold modellt készítenek.

Már egy jó ideje annak, hogy a HTC új telefont dobott a piacra, és nem is nagyon aktívkodtak az elmúlt években, főleg nem zászlóshajó modellek kiadásával. Kár egyébként, ugyanis a HTC anno egy nagyon kedvelt és jó márka volt, kiváló ár-érték arányban. Zsolt kollegám írt egy kiváló cikket a márka tündökléséről és bukásáról, amit érdemes elolvasni.

A LetsGoDigital vette észre, hogy a HTC már dolgozik a saját összehajthatós telefonján, ami mostanság mindegyik márkánál úgy tűnik, hogy divat lett. Pedig nem tudom, nem úgy tűnik nekem, mintha hatalmas igény lenne a dologra. Főleg nem ilyen árazások mellett.

Ráadásul képek alapján nem is néz ki annyira jól a kialakítás, ugyanis a HTC kívülre helyezte a zsanérokat, ami kifejezetten testessé teszi a telefont. Elképzelhető, hogy pont emiatt a dizájn miatt tartósabb lesz a kijelző, mint például a Samsung Foldjai esetében, de sokkal rondább is.

Elég csúnyák rajta a zsanérok – Forrás: Phandroid

Persze nem kell készpénznek venni a tervezetet, de az biztos, hogy a HTC a közeljövőben meg fogja valósítani a saját ötletét az összehajthatós telefonok piacán. Talán ezzel szeretnének újraéledni, bár ahhoz egy nagyon jó verziót kell majd készíteni és nem szabad túlárazni.

A Samsung, a Huawei, az Oppo és a Motorola is elkészítette vagy kiadta a látványterveket a saját fold modelljeikre, de az árukat elnézve, egyik sem lesz széles körben elterjedt, úgyhogy mindenképp azt javasoljuk a HTC-nek, hogy adja olcsóbban, mint a fent említett márkák.

Neked tetszenek az összehajthatós telefonok?

Forrás: Phandroid
Borító: Xiaomist

Kapcsolódó cikkeink

Az Android-használók fele iPhone-ra váltana

Anikó

A hirdetések már a telefonod zárolási képernyőjére is betörhetnek

Anikó

Eszméletlen összeget költöttünk appokra 2021-ben is

Anikó