IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A OnePlus következő zászlóshajója még erősebb gyorstöltővel érkezhet

A jelenlegi csúcstartó OnePlus 8 Pro Warp Charge 30 Wireless névre keresztelt töltési technológiájával 30 perc alatt 50%-ra szívja fel a benne található 4510 mAh-s aksit.

Ergó ezzel a sebességgel és technológiával egy bucibb iPhone totál feltölthetne fél óra alatt, bár nyilván nem egy ligában játszik a két készülék. Ellenben kábeles töltés során a Warp Charge 30T technológia sokszor lassabbnak bizonyul, mint mások megoldásai.

Forrás: MySmartPrice

A MySmartPrice-nál arra jutottak, hogy ezt kiküszöbölendő, a következő giga OnePlusban már javíthatnak a dolgon és jóval gyorsabb lehet a kábeles töltés, mint a 8-as szériában. A TÜV engedélyezési listában fel is bukkant egy 65 W-os OnePlus töltő, ami minden bizonnyal a OnePlus 8T Próhoz jár majd.

Az OPPO és a Realme egyébként már mind kínálnak 65 W-os gyorstöltéssel kompatibilis készüléket. Az OPPO tavaly októberben debütált telefonja, a Reno Ace volt az első, ami működött 65 W-os töltési sebességgel. A Realme-nél pedig az idén februárban bemutatott X50 Pro 5G működik a 65W SuperDart nevű technológiával. Lehetővé téve, hogy a Reno Ace (4000 mAh) 30, míg az X50 Pro 5G (4200 mAh) 35 perc alatt teljesen feltöltsön.

Forrás és borítókép: Android Central

Kapcsolódó cikkeink

Telepet cserélnél az AirTagben? Ne keserű bevonatú elemmel tedd!

Anikó

Hivatalosan is bemutatták a OnePlus Nord 2-t

Foltin

OnePlus is a Samsung nyomdokaiba lép

Anikó