IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Samsung elkotyogta a Galaxy Watch 3-at?

A Samsung gyakorlatilag a saját weboldalán buktatta le magát, így szinte garantált a nyári bemutató a többi nem kevésbé várt termék mellé.

Néha talán túl sokat lovagolok azon a témán, hogy a túl hamar kiszivárogtatott termékek elveszik a bemutatók varázsát a tech világából. A Samsung legújabb okosórájáról, a Watch 3-ról ugyanis már elég sok kiszivárgott ugyan, de kézzel fogható bizonyíték nem volt rá. Most azonban a Samsung előre kitette a saját weboldalára a support oldalakat, ezzel biztossá vált: 4 külön verzió biztosan érkezik.

Forrás: Samsung

A Várakozások szerint marat a köralakú fém káva, vagyis nagyon hasonló lesz elődjéhez, de gyakorlatilag mindenben javul majd kicsit. 41 és 45mm-es kivitelben várják rozsdamentes acél és titán változatban, Gorilla Glass DX üveggel, vízállóan. Belül az erősebb processzor mellett a mostani 4 helyett 8 GB-os memóriát kaphat és egy új One UI interfészt.

A funkciók között megtalálhatjuk majd a pulzusmérést, alvásfigyelést, EKG-t, mindezt pedig vezetéknélkül is tölthetjük majd. A négyből két modell vélhetően LTE lesz majd, így a specifikációk tényleg ígéretesnek tűnnek.

Forrás: FCC

A hármas számozás nem elírás. A hírek szerint ugyanis a kettes verziót át fogja ugrani, és a két éve bemutatott Galaxy Watch-ot a Galaxy Watch 3 követi majd a sorban. Ezek szerint muszáj volt az Apple bénázását lemásolni az Apple Watch Series 1 esetével…

Az eddigi pletykák arról szóltak, hogy a Samsung augusztusban jelenti majd be a Galaxy Note 20 és a Galaxy Fold 2 (család?) telefonokat, és ezek mellett kerül majd bemutatásra az új okosórájuk is. Már május végén is arról írtunk, hogy ez előbbre is tolódhat. Talán a support oldalak megjelenése azt jelentheti, hogy akár korábban is megismerhetjük a termékeket?

Forrás: SamMobile

Borítókép: Tech Radar

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó