IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Az Apple saját fitnesz-szolgáltatást kínálhat

Az Apple lehet a saját személyi edzőnk, ha elindítják a saját rendszerüket. 

Úgy tűnik, az Apple úgy döntött, hogy a következő iPhone modellek érkezésével átalakítja kicsit a szolgáltatásait, és csomagokat indít. Ezekben a csomagokban kedvezményeket kaphatunk a saját szolgáltatásokra, például ha egyszerre fizetünk elő Apple Musicra és TV-re.

A csomaghoz készül egy új szolgáltatás is, ami edzésvideókat és fitnesztippeket tartalmaz iPhone-ra, iPad-re, Watch-ra és Apple TV-re. Ezzel a bejelentéssel a nagy riválisok veszíthetnek, a Nike és a Peloton, az utóbbi a hír megjelenése után 4,7%-ot esett vissza a részvénypiacon.

Márciusban már napvilágot láttak a pletykák, miszerint a „Seymour” kódnevű applikáció az iOS 14-ben elrejtve, egy fitneszalkalmazás lesz. Az is látszott, hogy ez teljesen külön esik a meglévő Tevékenységek alkalmazástól. Most azonban megerősítést is kaptunk, hogy a felfedezett információ igaz, és tényleg érkezik a fitnesz-előfizetés az Apple eszközökre. Valószínűleg a kreatív, Fit vagy Fitness nevet kapja majd.

Ikonprototípusok az Apple Fit(ness)-hez – Forrás: MacRumors

Az alkalmazásban viszonylag sokféle edzés lesz, például futópad, bicikli, evezés, nyújtás, törzsizom edzés, erőnléti edzés, kinti séta, tánc és jóga. A videókat, amiben bemutatják, hogy pontosan mit is kell csinálnunk, le is tölthetjük majd. Apple Watch-al kiegészítve pedig még akkurátusabb adatokat kaphatunk az edzésünkről.

Te használsz valamilyen fitnesz alkalmazást?

Forrás: MacRumors
Borító: Cult of Mac

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó