IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Csak novemberben jöhet az AirPods Studio

Jon Prosser szerint az Apple gyártó partnerei állítólag október végéig készülnek el az első „adag” AirPods Studio” fejhallgatóval.

Prosser híre arról, hogy hol betalál, hol nem, ettől függetlenül nagyon lelkesen szállítja az információkat a leendő Apple termékekről. Most az a deal, hogy október 20-áig kész lesz az első kanyar.

 

Az AirPods Studio tömeggyártása csak október 20-án fejeződik be. Feltételezem, hogy még mindig bejelenthetik őket az október 13-i eseményen, és a hónap végén vagy a következő elején értékesíthetik őket.

Nem világos, hogy pontosan milyen gyártási ütemtervre is hivatkozik, mivel az Apple termékek – és általában bármilyen termékek – tömeges gyártása soha nem fejeződik be igazán, egészen addig, amíg egy eszközt már nem forgalmazzák. Nagy valószínűséggel, az egész készlet első szállítmányára vonatkozhat az infó.

A Prosser megjegyzi, hogy az “AirPods Studio” elképzelhető, hogy a jövő heti különleges eseményen debütálhat, ahol az Apple várhatóan bemutatja a legújabb iPhone modellek mellett a HomePod kistestvérét és talán az AirPods Studio fejhallgatót is. A techóriás kedden jelentette be a “Hi, Speed” névre keresztelt virtuális bemutatóját.

Roppant kíváncsiak vagyunk, de a szeptemberi eseményből kiindulva én inkább pesszimista lennék a felhozatallal kapcsolatban.

Borítókép: AppleInsider

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó