IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Elvileg ma kiderül, hogy mikortól lehet kapni az iPad Airt

A legutóbbi Keynote-on bemutatott iPad Air mindenki szívébe belopta magát, de a kezükbe még nem, ugyanis eddig nem lehetett tudni, hogy mikortól lesz rendelhető.

A legutóbbi Apple Event, a Time Flies nem csak új Apple Watch modelleket hozott, de frissültek a cupertinóiak legnépszerűbb táblagépei is: az alap iPad nagyobb teljesítményt kapott, az Air pedig gyökeresen átalakult. Akik mostanában terveznek iPadet vásárolni örülhetnek, mivel az almás cég egész jó ajánlatokat tett le az asztalra a 8. generációs iPad és a 4. generációs iPad Air képében.

Most már aludni sem kell többet a legjobban várt napra az almások életében, ugyanis ma végre bemutatja az új iPhone-okat Tim Cook. A lelkes szivárogtató, Jon Prosser szerint ráadásul azt is el fogják árulni, hogy mikortól lehet előrendelni az új iPad Aireket.

iPad Air színkombinációk – Forrás: TechRadar

Eddig ugyanis hiába kerestük az információkat a konkrét dátumról, ugyanis csak annyit árult el az Apple, hogy októberben indul az előrendelés. A spekulátorok szerint ez azért történt így, mert az iPad Air már megkapta az új A14 chipet, és nem szerette volna az Apple, ha ez nem az iPhone 12-ben debütálhatna először.

Bármi is az igazság, ma kiderül. Természetesen mi is beszámolunk az eseményről élőben, kövessétek az írásos és videós beszámolónkat ma este 7 után.

Nektek tetszik az új iPad Air? Elő fogjátok rendelni, ha bejelentik? 

Forrás és borító: AppleInsider

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó