IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

A Burger King elspoilerezte a PS5 rendszerindító hangját

Egy rövid reklámszpotban jelenik meg a gamerek új kedvenc szólama.

Twitteren jelent meg egy 15 másodperces kis reklámvideó, amiben a maszkírozott hős éppen felveszi az elvitelre kért rendelését, de amikor belenéz a zacskóba, kék fény jelenik meg és egy különös hang. A PlayStation pedig egy fül Emojival erősítette meg egy retweetben, hogy valószínűleg ez AZ a hang, amit hallani fogunk a PS5 indításakor.

Úgy tűnik, hogy a Burger King és a Sony egy közös együttműködésbe kezdett, ami egyébként egy nem is rossz kombináció, hiszen ismerjük a gamerek kapcsolatát a gyorskajákkal. Sosem felejtem el, amikor a legnagyobb játékos ismerősöm mesélte, hogy lassan bútort tudna építeni a pizzásdobozaiból otthon.

A videó azt is jelzi, hogy valami ki fog derülni október 15-én. Valószínűleg az együttműködés részleteiről lesznek információk, ugyanis a PS5 megjelenése november 12. az Egyesült Államokban, Nagy-Britanniában és néhány más országban, globális kiadása pedig november 19-én startol.

A konkurens Xbox egyébként a Taco Bellel állt össze az új gépük népszerűsítése érdekében. Viszont a PlayStation 5 húzóereje az Xbox Series X-hez képest a különleges exkluzívok lehetnek, mint a Demon’s Souls PS5 és a Marvel Spider-Man: Miles Morales.

Nektek tetszik az új boot hang?

Forrás és borító: AndroidCentral

Kapcsolódó cikkeink

Ikonikus Sony PS játékok bukkanhatnak fel az App Store-ban

Anikó

Megszűnik a PlayStation 3, a PSP és a Vita online boltja

Foltin

Lekerült a Cyberpunk 2077 a PlayStation Store-ból

Anikó