IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Exkluzív Forza Street Promo Packet kapnak a Samsung Galaxy tulajdonosok

Ünnepel a Samsung és jófejek a felhasználóikkal is.

A Samsung egész hónapban a Summer of Galaxy nevű projektet ünnepelte, ami a már meglévő tulajdonosoknak kínált apró ajándékokat, valamint buzdította a népet, hogy vegyenek új 5G-s Galaxy telefonokat a gyártótól.

Mától egy hétig az autós játékok szerelmeseinek kedveznek a Samsungnál, így akinek van egy Galaxy telefonja, jogosult egy speciális Forza Street Promo Packre. Természetesen ehhez le kell tölteni a Microsoft Forza Street játékot a Galaxy Store-ból.

Nem is néz ki rosszul! – Forrás: Game Crate

A promóció augusztus 2-áig érhető el, és szükséges hozzá egy Samsung account. A promo pack tartalma egy 2015 Porsche Cayman GTS, 100 arany és 1000 kredit. Viszont nem azonnal kapjuk meg a bónuszt, hanem végig kell csinálnunk benne egy Event 2 nevű részt.

A Microsoft még májusban adta ki Androidra és iOS-re a Forza Street nevű játékát, ami sokkal közelebb viszi a mobilos gamereket az igazi Forza érzéshez, ami xBox exkluzív játék. A játék startolásakor is extra tartalmat kaphattak a Samsung tulajdonosok, de főleg azok, akik S20-at vásároltak, most azonban mindenkinek elérhető a bónusz, akik a koreai gyártó készülékeit használják.

Te már próbáltad a Forza Street játékot? Valóban hasonlít az eredeti Forza élményre?

Forrás és borító: PhoneArena

Kapcsolódó cikkeink

Megjelent az iOS 16

Anikó

Az őszi bejelentések fele októberre tolódhat

Anikó

Az Android-használók fele iPhone-ra váltana

Anikó