IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Helyből három összehajtható telefonnal is dobbanthat a Samsung jövőre

A Samsung jövőre három összehajtható telefont dob piacra, köztük egy pénztárcabarátabb modellt is. Ráadásul a három telefon közül az egyik S-Pen támogatással érkezhet. 

A Samsung várhatóan jövőre három különböző összehajtható telefont dob piacra. Az UBI Research szerint a koreai cég három összehajtható OLED panelt készít három összecsukható modellhez, nevezetesen a Galaxy Z Flip2-höz, a Galaxy Z Fold3-hoz és a Galaxy Z Fold Lite-hoz.

A Galaxy Z Flip2 állítólag 6,7”-es kameralyukkal rendelkező kijelzőt és 3”-es külső képernyőt tartalmaz. Ha hihetünk a jelentésnek, az összecsukható főképernyő megegyezik az eredeti Galaxy Z Flip méretével. A külső képernyő meglehetősen nagyobb, mint az első Flip 1,1” minike kijelzője.

A Galaxy Z Fold3 egy 7”-es belső képernyőt és egy kisebb 4”-es külső kijelzőt tartalmaz. Eközben a Galaxy Z Fold Lite állítólag a Fold3 olcsóbb alternatívája lesz, azzal megegyező kijelzőméretekkel.

A jelentés hozzáteszi, hogy a Galaxy Z Fold3 S-Pen támogatást és kijelzőn megjelenő szelfikamerát is kínálhat. Várhatóan az LTPO képernyőtechnikát is tovább fogja vinni az energiafogyasztás csökkentése érdekében. És a hírek szerint mindhárom összehajtható telefon ultravékony üveggel rendelkezik.

Nem először halljuk az új Samsung összehajtható készülékeket. A szivárogtató Max Weinbach korábban a Samsung teljes 2021-es zászlóshajó felhoztalának nevét szivárogtatta ki, megemlítve három összehajtható telefont, és nem tett említést a Note szériáról.

Forrás: The Elec

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó