IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Holnaptól előrendelhető a Samsung Galaxy Z Flip 5G?!

Igen, jól olvastad, a Weibón, vagyis kvázi a kínai Twitteren a Samsung hivatalos fiókja egy új Galaxy Z Flip 5G-s posztert töltött fel, amin az áll, hogy a készülék július 22-vel előrendelhető! Mindezt két héttel a hivatalos megjelenés előtt? Ismét csak egy hiba vagy marketing fogás?

Mivel ez csak a kínai oldalukon történt, csak a Weibo platformján, talán csak a kínai piacra vonatkozik az előrendelés. De ki tudja, lehet most is csak tesztelik az internet népét, hogyan is reagálnak, és ha jól, talán világszerte előrendelhető lesz még az augusztusi “premier” előtt.

Vajon balszerencse vagy briliáns marketing? Forrás: Samsung

Ami azért egy kicsit fura, mivel eddig mindenki azt hitte, hogy a Z Flip 5G az új Samsung Note 20 szériával együtt kerül bemutatásra. Persze ez még mindig ugyan úgy megtörténhet, ha csak egy hibáról beszélünk! De ha előrendelhető lesz holnaptól, vagyis július 22-től, akkor azt szerintem nem a fű alatt teszik majd. Lehet ez már meg is történt a “véletlen” poszter posztolással.

A készülék mellesleg a 4G-s változathoz képest, egy újabb Snapdragon 865+ processzorral érkezik, és szinte biztosan kicsit több RAM és talán fejlettebb aksi is megbújik majd a borítás alatt.

Annyi biztos ez a generációs upgrade inkább a belső részére volt kihegyezve, hiszen dizájnra mit sem változott a készülék. Illetve azt azért nagyon remélem, hogy a zsanér technológia mindenképp fejlődni fog, és azt a napot is nagyon várom, amikor végre tényleg hajlítható üveg kerül majd a hasonló telefonokba. Annyi biztos a Samsung gőzerővel dolgozik az ügyön. Azért még egy-két generációba bele fog telni.

Nézd te is élőben online ! Forrás: Samsung

Ha igaznak is bizonyul a holnapi Z Flip 5G előrendelés és még kapunk egy kis online promo anyagot is a Samsungtól: azért mindenképp kapcsolódj be a Samsung első virtuális Galaxy Unpacked eseményére, augusztus 5-én ahol új készülékeiket fogják bemutatni. Mint a Samsung Note 20 családot és a Galaxy Tab S7-et.

A Galaxy Z flip 5G sorsáról meg feltétlen szólunk, amint lesz valami változás.

Borító: evleaks
Forrás: GSMArena

Neked tetszik az 5G-s fejlettebb verzió? Esetleg majd elő is rendeled?

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó