IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Ismét árulkodott az iOS 14 kiszivárgott kódja

Az iOS 14 kiszivárgott kódja már egy ideje cirkulál az interneten, lehetőséget adva a vállalkozókedvű fejlesztőknek, hogy információkat bányásszanak ki, és megtudhassuk június előtt, mire készül az Apple a színfalak mögött.

A régebben a TechCrunchnak dolgozó Josh Constine fejtett most meg néhány részletet különböző QR-kódokról, az új AR app részleteiről és a teljesen új AirTaghez kapcsolódó hangjelzésekről.

Úgy tűnik, az Apple dolgozik egy saját QR-kód formátumon, ami nem csak fekete és fehér “kishangyákból” áll. A különböző színes és kreatív kódok a Mac Pro és Apple Watch oldalaira visznek az Apple weboldalán, valamint a Star Wars: Rogue One filmre az iTunes-ban és a Starbucks Card regisztrációs oldalára.

Forrás: Josh Constantine’s Moving Product

Ez talán jelzés lehet egy lehetséges Starbucks partnerségre is, amiről már korábban volt szó. Voltak már korábban utalások különböző Starbucks kedvezményekre specifikus kávézókban. Így elképzelhető, hogy a Gobi AR alkalmazás egyedi promóciókat és valami extra AR élményt nyújthat helyhez köthetően.

Továbbá talált még néhány teljesen egyedi hangot és vibrálást, amik a Find My alkalmazáshoz és az elveszett eszközökhöz köthetők. Ha keresed a valamelyik eszközöd, akkor ilyen forró-forró, hideg-hideg alapon biztató hangokat hallhatsz, hogy a jó irányba haladj, ha például előtted van az eszköz, közel vagy karnyújtásnyira van. És ugyanígy, ha éppen távolodsz tőle.

Korábban már kiszivárgott egy csomó új funkció nyoma, ilyenek például az új fitnesz app, új taggelési lehetőségek az Üzenetek alkalmazásban, új Apple Pencil funkciók, megújult Home Screen, változások a Find My alkalmazásban az AirTaggel, a CarKey virtuális kulcshasználat és a többi.

Forrás és borítókép: Josh Constantine’s Moving Product 

Kapcsolódó cikkeink

Megjelent az iOS 16

Anikó

Az őszi bejelentések fele októberre tolódhat

Anikó

Az Android-használók fele iPhone-ra váltana

Anikó