IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Jön a Tinder interaktív sorozata

Úgy tűnik még a Tinder is azon töri a fejét, hogy mivel tudnák az otthonragadt emberek számára megkönnyíteni a bezártságot, na meg persze a párkeresést. Ezért most már globálisan is elérhető lesz  platformjukon új, interaktív minisorozatuk!

Igaz, a legnagyobb párkereső oldal “Swipe Night” elnevezésű, döntéseinken alapuló rövidke részekből összeálló sorozata már tavaly októberében bekerült az applikációba, de csak az USA szerelembogarainak. Most azonban szeptember 12-i kezdéssel a Föld minden pontján, ahol elérhető a szolgáltatásuk megtekinthető lesz a sorozat.

Szóval, akként készüljenek a Tinder felhasználók, hogy kell majd egy két extra jobbra vagy balra húzást vállalniuk, kezdődhet az ujj-edzés… 😉 Az interaktív minisorozat amúgy három 7 perces részből áll, ami nem egy egész estés matiné, de elvileg egészen lebilincselő a “thriller” felfogású “show”.

Ami az emberek szórakoztatásán túl még hasznos dolgot is rejt magában: mivel döntéseid, amivel befolyásolhatod a sztori történéseit megjelennek majd a profilodon, illetve a Tinder algoritmusa figyelembe veszi majd választásaid a tökéletes “másik feled” megtalálásához.

Majd döntéseink alapján is képes lesz a Tinder megtalálni számunkra a megfelelő párt! Forrás: Tinder

Mellesleg, úgy tűnik nagyon is működik a kiváló marketing fogás, mivel minden eddiginél több “swipe-ot” nyomtak le az appon, és a “szabadság földjén” több pár talált egymásra, mint valaha. Sosem gondoltam volna, hogy pont a Tinder fog a Netflixes Black Mirror: Bandersnatch ötletére építve interaktív mini sorozatot kreálni. Mondjuk az tény, hogy a jobbra és balra húzós alapelvhez igazán jól passzol az ötlet. Annyira, hogy már be is rendelték a második évadot, úgyhogy ha tetszeni fog az első felvonás, akkor ne csüggedj, lesz második is…

Azonban nem ez volt az első párkeresés könnyítő bónusz funkció, mivel már tavaly nyáron felhasználóik bejelölhették, hogy hol fognak nyaralni. Ami első hallásra jó ötlet, de azért kicsit bizarr is, mondjuk a stalkerek biztosan nagyon is örültek az extra helyadatoknak… Jó, hogy nem folyamatos GPS-koordinátát közölnek…

Borító és Képek: Tinder

Forrás: TechCrunch

Szerinted a “Swipe Night” egy jópofa platform bónusz vagy inkább csak hagyjanak jobbra és balra húzogatni?

Kapcsolódó cikkeink

Donald Trump vs. Social Media – a volt elnök mindenkit is beperelne

Anikó

Feltámad a Tamagotchi!

Anikó

Lehetett volna fekete kerámiából is Apple Watch Edition

Anikó