IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Jövő évre csúszhat az iPhone SE 3 megjelenése

Az Apple a DigiTimes jelentése szerint a jövő év első felében tervezi frissíteni az iPhone SE-t, a 4,7 hüvelykes belépőszintű iPhone-t az iPhone 12 sorozatból származó A14 Bionic processzorral.

A DigiTimes jelentése a megbízható Apple-elemző, Ming-Chi Kuo szavait erősíti meg, aki pár hónapja arról számolt be, hogy az iPhone SE 2022 első felében frissített processzort és 5G képességeket kap. Kuo szerint az új iPhone SE, amely a kisebb készülékeket kereső vásárlók közt lehet népszerű, a “valaha volt legolcsóbb 5G iPhone” lesz, és a remények szerint megerősíti az Apple pozícióját az egyre versenyképesebb 5G-piacon.

Forrás: MacRumors

Az iPhone SE eredetileg 2016 márciusában jelent meg kis belépőszintű iPhone-ként a három évvel korábban kiadott iPhone 5S leváltására. Az Apple tavaly áprilisban frissítette először az SE-t az iPhone 11-ből kölcsönzött A13 Bionic processzorral, nagyobb képernyővel, új dizájnnal és továbbfejlesztett kamerákkal. A hírek szerint a közelgő iPhone SE 3 kevesebb változtatást fog tartalmazni, csak az A14 Bionic és az 5G lehet az újdonság.

Az iPhone SE olyan készülék az Apple jelenlegi kínálatán belül, amely Touch ID érzékelővel és Home gombbal rendelkezik, és ez a kialakítás a DigiTimes és Ming-Chi Kuo szerint jövőre az iPhone SE 3 esetében is folytatódni fog. Ha távolabbra tekintünk, az Apple állítólag azt tervezi, hogy 2023-ban notch helyett lyukas képernyő kialakítással tervezi újra az iPhone SE-t.

Borítókép: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó