IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Kiszivárgott a Google Pixel 5a, ami mintha már láttuk volna valahol

Úgy tűnik a Google Pixel fejlesztői csapata idén úgy gondolta, hogy nem erőlteti meg magát túlságosan a dizájn terén.

A tavalyi Pixel 5 sorozat a Google telefonok legtöbb rajongója számára csalódást okozott, mivel a spórolás érdekében SoC rendszert választottak, de megtartották a magasabb árat, ráadásul a Galaxy S20 FE kiadása sem segített az eladásokon. Most azonban szeretnék visszaszerezni a középkategóriás Android telefonok szerelmeseit az 5a-val, azonban már szólunk előre, ez nem lesz elég.

Steve Hemmerstoffer, ismertebb nevén OnLeaks, nyilvánosságra hozta a Pixel 5a állítólagos renderképét. A szivárgás során nem említettek más modellt, így nem világos, hogy a Google egyetlen eszközt hoz csak ki idén (például a tavalyi Pixel 5 esetében), vagy ez a két telefon egyike. A Google normál és XL méretben adta ki a Pixel 3a-t, és noha 2020-ban két modell volt kapható, a nagyobb telefon valamivel jobb hardverrel rendelkezett, és Pixel 4a 5G néven értékesítették.

A kiszivárgott telefon mérete 156,2 x 73,2 x 8,8 mm, így az majdnem megegyezik a Pixel 4a 5G-vel, 9,1 mm-rel magasabb, mint a szokásos Pixel 4, és 4,2 mm-rel rövidebb, mint a Pixel 4 XL. Szinte ugyanúgy néz ki, mint a Pixel 4a 5G, a balra igazított kamera kivágásáig, a 6,2 hüvelykes képernyőig és a kettős kamerákig bezárólag. Valamint van rajta egy szokásos fejhallgató csatlakozó is.

Jelenleg nehéz megmondani, hogy ez a modell hogyan különbözik a Pixel 4a 5G-től, de a belső hardverről vagy az árakról még nem tudunk semmit. Ha ez lesz az egyetlen A sorozatú Pixel, amelyet idén kapunk, a kisebb Pixel telefonok rajongói biztosan fel lesznek háborodva.

Ti mit gondoltok, ennél nagyobb energiát kéne fektetnie a Google-nek a Pixelekbe?

Forrás és borító: AndroidPolice

Kapcsolódó cikkeink

Az Android-használók fele iPhone-ra váltana

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

A hirdetések már a telefonod zárolási képernyőjére is betörhetnek

Anikó