IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Már mindenki számára elérhető a Clubhouse regisztráció

Az egykor bombaként berobbanó beszélgetős alkalmazás, a Clubhouse ma hivatalosan is elindul a nagyközönség számára, miután korábban csak meghívottak számára volt elérhető. 

Ez azt jelenti, hogy mostantól bárki csatlakozhat a Clubhouse szobáihoz és beszélgetéseihez, ami a Twitter által támasztott fokozott verseny után a növekedés útját egyengetheti.

The Verge beszámolója szerint jelenleg mintegy 10 millió ember van várólistán, akik csatlakozhatnak a Clubhouse-hoz. A jelentés szerint mind a 10 millió felhasználó nem egyszerre, hanem idővel fog csatlakozni az alkalmazáshoz.

Forrás: Clubhouse

A Clubhouse széleskörűen terjed. A társalapítók, Paul Davison és Rohan Seth ma bejelentették, hogy az alkalmazás többé már nem csak meghívottaknak szól. Jelenleg körülbelül 10 millió ember van a várólistán, erősítette meg egy szóvivő, és ők is lassan, idővel kerülnek majd az alkalmazásba. 

Egy blogbejegyzésben a Clubhouse azt írja, hogy bár a meghívásos rendszer jól működött a skálázás során, itt az ideje, hogy mindenki számára megnyissák a beszélgetéseket.

De míg a Clubhouse-t egykor a következő nagy dobásnak tekintették, és februárban több mint 8 millió letöltést ért el az iOS App Store-ban, az elmúlt hónapokban a népszerűsége csökkent. Áprilisban az alkalmazás letöltése a jelentések szerint 900 000-re esett vissza, mivel a Twitter és a Spotify által támasztott konkurencia erősödött.

A Clubhouse mai blogbejegyzésében elismeri ezt a versenyt:

Gyanítjuk, hogy még sok hullámvölgy lesz, és a nagy hálózatokkal való verseny kemény lesz. De hiszünk abban, hogy a jövőt az optimisták teremtik, és izgatottan várjuk, hogy valami újat építsünk az interneten – egy olyan helyet, amely az emberi kapcsolatokon és az élénk beszélgetéseken alapul, ahol mindig szívesen látnak, és ahol szabadon lehetsz önmagad.

Forrás: Clubhouse

Kapcsolódó cikkeink

Eszméletlen összeget költöttünk appokra 2021-ben is

Anikó

Érkezik a Netflix játékszolgáltatása az App Store-ba

Anikó

Így engedélyezheted a YouTube kép a képben funkcióját iPhone-on

Anikó