IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Már nem kell sokat várni a OnePlus Oxygen 11 előnézetére

Ők is bevezetik az Always-On Displayt és egyéb várva várt újításokat.

A OnePlus tulajdonosok egyre szebb számmal képviseltetik magukat, és hamarosan érkezik is számukra egy operációsrendszer-frissítés, az OxygenOS 11. A cég vezetője, Pete Lau elárulta, hogy a végleges fejlesztői előnézet augusztus 10-én fog felkerülni.

Lau nem ment bele teljes részletességgel, hogy mit tartogat majd az új rendszer, de azt elárulta, hogy nem spórolták ki belőle a modern dizájnelemeket és a felhasználók által kért funkciókat sem. Az Android OnePlus verziója gyors lesz, tiszta és rengeteg lehetőség lesz benne a személyre szabásra.

A OnePlus 8-as szériától felfelé érkezhet az új OS – Forrás: Engadget

Találgatások azonban vannak, hogy mik lehetnek ez az új okosságok. A OnePlus már egy ideje pedzegeti, hogy bevezeti az Always-On Displayt, amivel ugye lezárt képernyő mellett is látszanak a legfontosabb értesítések és az idő. A konkurenseknél még annyira nem jellemző a dolog, én mondjuk 2016-ban iPhone 6s-ről váltottam LG G5-re, mert ők már akkor elkezdték használni ezt a funkciót, valamint tetszett a széles látószögű kamera is, amit szintén hiányolok a mostani telefonokból.

Az OxygenOS általában nagyon sok mindenben hasonlít a sima Androidra, így arra tippelnek, hogy a OnePlusok ugyanúgy megkapják a javított médiairányítást, és a beszélgetések értesítései is sokkal logikusabban lesznek elrendezve.

Azt, hogy pontosan melyik modellek fogják megkapni az új OS-t, még szintén nem tudjuk, de valószínűleg a nemrégiben megjelent 8-as széria és a Nord.  És még az sincs tisztázva, hogy a végleges, publikus verzió mikor fog megérkezni, de mivel az Android 11 a harmadik negyedévben érkezhet, így arra számítunk, hogy az Oxygen OS is pár hétre rá lesz elérhető mindenki számára.

Van közöttetek One Plus felhasználó? Ha igen, milyen újításoknak örülnétek?

Forrás: AndroidAuthority
Borító: Engadget

Kapcsolódó cikkeink

Az Android-használók fele iPhone-ra váltana

Anikó

A hirdetések már a telefonod zárolási képernyőjére is betörhetnek

Anikó

Eszméletlen összeget költöttünk appokra 2021-ben is

Anikó