IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Már új tünetei is vannak az iOS 13.6 második bétájának

Nem, a bétázás még mindig nem fertőző, viszont az iOS 13.6 második bétájában feltűnt egy új funkció az Egészség alkalmazásban. Ennek segítségével napi szinten rögzíthetjük különböző tüneteinket.

A tegnap este publikussá vált iOS és iPadOS 13.6 második bétája igazi csemegét tartogat azok számára, akik szeretnek mindent feljegyezni állapotukról, legyen az betegséghez kötődő vagy csak úgy általánosan a mindennapi közérzethez.

Forrás: MacRumors

Az Egészség alkalmazásban felbukkanó legújabb szekció számtalan lehetőséget tartalmaz a pattanások megjelenésétől, az étvágy változásán át a hasi görcsökig és a hidegrázásig, hogy csak néhány szélsőségesebb példát említsünk.

A manuálisan hozzáadott eseményeknél az is megadható, mennyire voltak erősek vagy gyakoriak a tünetek.

Eddig az Egészség alkalmazásban kizárólag a menstruációs ciklushoz kapcsolódó tüneteket lehetett feljegyezni, most azonban szerintem tényleg mindenre gondoltak. Hipochonderek előnyben (pardon!), az egyalkalmas hasgörcstől kezdve az ájulásig mindent le lehet majd követni a hamarosan érkező frissítésben.

Forrás: MacRumors

Emellé érkezett még egy új kapcsoló is a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontjába, ami különválasztja az új frissítések letöltését és telepítését is. Eddig erre nagyrészt egyben volt lehetőség, ha csak meg nem szakadt valami miatt a letöltés-frissítés folyamata.

A múlthéten a béta első verziójába már került egy újdonság, de arról nem számoltunk be külön. Az Apple News+ szolgáltatás, ami sajnos Magyarországon nem érhető el, bővül majd Audio lehetőséggel. A híreket már nem csak elolvasni, hanem felolvastatni is lesz lehetőség.

Forrás: iDownloadBlog

Illetve az iPadOS esetében az új billentyűkombinációiról mi is beszámoltunk iPadek és az új Magic Keyboard számára is.

Forrás: MacRumors

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó