IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Most az Apple Music androidos verziója árulkodott az Apple One szolgáltatásról

Az Apple Music androidos verziójának legutóbbi frissítése tartalmas néhány kódmorzsát az APK-ban, ami direktbe említ egy, a vállalat által nyújtott szolgáltatási csomagot Apple One néven.

A kódrészletnek továbbá része az „előfizetési csomag” és utalás arra, hogyan mondhatják le a felhasználók Apple One előfizetésüket iPhone-ról, iPadról, Macről és Apple TV-ről.

<string name=”applemusic_with_aristotle_subtext”>Included in Apple One %s</string>

<string name=”aristotle_main_subtext”>Subscription Bundle %s</string>

<string name=”aristotle_main_more_info”>Your Apple Music subscription will be included in Apple One starting %s. You will not be charged for both subscriptions.</string>

<string name=”aristotle_renewaloption_subtext”>You can manage your Apple One subscription using your iPhone, iPad, Apple TV or Mac.</string>

Körülbelül pont egy hónappal ez előtt érkezett a Bloomberg a hírrel, miszerint az Apple hamarosan bejelentheti kedvezményes árú előfizetési csomagjait szolgáltatásaihoz. Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a sávos árazású előfizetési rendszerben magunk állíthatuk össze milyen szolgáltatásokat szeretnénk igénybe venni.

A legolcssóbbnak eddig az Apple Music + Apple TV+ tűnik, ehhez jöhet hozzá az Apple Arcade, Apple News+ (nem nálunk) és az iCloud tárhely.

Forrás: MacRumors

A Bloomberg korábbi jelentésében meg azt találgatták, hogy az Apple One csak a szolgáltatás belsős kódneve lehet, de a mostani információk alapján akár a végleges szolgáltatást is elnevezhetik így. Ami ezáltal kísértetiesen hasonlítana a Google One szolgáltatásra, ami felhő-tárhelyet, backup lehetőséget és exkluzív promókat tartalmaz.

Az Apple One-nak egyértelműen a családok lehetnek az elsőszámú célpontjai. Ha igazak a hírek, akkor csak úgy, mint eddig szinte minden Apple szolgáltatás, úgy ez az előfizetés is megosztható lehet családon belül, az pedig már egészen megérős lehet nagyon sokaknak.

Forrás: 9to5Google 

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó