IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Renderképeken a tengerészkék iPhone

Azt már unalomig ismételtük, az idei iPhone 12 nemcsak tudásában, de kinézetében is változik az utóbbi néhány szériához képest. Designja sokkal inkább fogja megidézni az iPhone 4-es 5-ös napjait. A most készült rendereken a legújabb, tengerészkék színű készülék kapott helyet.

Korábban már számtalan helyről érkezett információ arról, hogy a tavaly bevezetett midnight green vagyis éjzöld szín mellé (vagy akár helyett) érkezik a tengerészkék árnyalat.

Forrás: Svetapple

Bár egyelőre semmi kézzelfoghatót nem tudunk az effektív színről, én igazán meg lennék elégedve, ha az alábbi renderek megközelítenék a valóságot. Ha másban nem is, legalább az árnyalatban.

Ami szemet szúrhat még, az az enyhén kisebb notch. A Bloomberg információi szerint az iPhone 12 kijelzőjén található kivágás eggyel kisebb lehet, mint az iPhone 11 (és XS és X) széria esetében. Állítólag az Apple már gőzerővel dolgozik azon, hogy teljesen megszüntesse a készülékek elején található kis szigetet. Mondjuk ez a tegnapi öntvényeken pont nem látszik, de ott, mint megírtuk, nincs is jelentősége.

Ha még nem unjátok, azért ismételjük át, amit az új iPhone-okról tudunk. Az iPhone 12-es széria négy méretben érkezik, egy 5,4”-es, két 6,1”-es és egy 6,7”-es modell személyében.

Forrás: Svetapple

Az 5,4”-es verzió valahol félúton lehet méretügyileg az iPhone SE és iPhone 8 közt, a 6,1”-est az iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max közé pozícionálhatják, míg a 6,7”-es készülék egy kicsivel nagyobb lehet, mint a mostani legnagyobb iPhone a 11 Pro Max.

Arról is szólt már a fáma, hogy bár magasságuk növekedhet, vastagságukból viszont veszthetnek a legújabb iPhone-ok. A 7,4 mm-es vastagság majd 0,9 mm-rel kevesebb, mint a 11-es 8,3 mm-es mérete, a Pro és Pro Max már fogyókúrázott kicsit, ott csak 8,1 mm-rel kell számolni.

Forrás: SvetappleForrás: SvetappleForrás: SvetappleForrás: SvetappleForrás: SvetappleForrás: SvetappleForrás: SvetappleForrás: SvetappleForrás: Svetapple

Forrás és borítókép: Svetapple

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó