IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Renderképeken a valószínűleg legjobb alsókategóriás telefon

A Motorola elfogadta a sorsát, hogy nem tudnak zászlóhajó modelleket gyártani és előálltak a legszuperebb olcsó telefonnal.

A Moto E7 renderképei kiszivárogtak az internetre és nem csupán egy tetszetős dizájnt láthatunk, de kielégítő specifikációkat is kaptunk. A látszólagos változások az E6-hoz képest például a nagyobb akkumulátor, ujjlenyomat-leolvasó és kettős hátsó kamera.

A Motorola E szériája általában a legolcsóbb okostelefonok közé tartozik, ésszerű áron hozza az alapokat. A Moto E7 Plus már az év elején piacra került, de a standard modellről nem igazán hallottunk semmit eddig.

Abhishek Yadav, a Twitter egyik szivárogtatója közzétette a Moto E7 rendereit. A képeken kettős hátsó kamerás telefon látható, ami egy hátsó ujjlenyomat-leolvasóval és egy vízcsepp alakú notch-al rendelkezik. A képeken türkiz és szürke színárnyalatok is láthatók.

Forrás: Twitter

Yadav azt is állítja, hogy a telefont 6,5 hüvelykes HD + panellel, 48MP + 2MP hátsó kamerával, 5MP-es szelfikamerával, 4000mAh-s akkumulátorral és Android 10-el fogják szállítani.

Forrás: Twitter

Nem esik említés a processzorról, de a Moto E6-hoz képest biztosan számíthatunk valamennyi javulásra. Az E6 egyetlen, 13MP-es hátsó kamerát és 3000mAh akkumulátort kínált, így jobb képminőséget és hosszabb élettartamot is kapunk az E7-el. A régebbi telefonból hiányzott az ujjlenyomat-leolvasó is, amit itt pótoltak, de hátrányként meg kell említenünk, hogy az E7 nem az Android legújabb verziójával érkezik.

A Moto E6 cirka 150 dollárért kapható az Egyesült Államokban, ezért hasonló árat várunk ennél az eszköznél is. Nálunk például 30 000 Ft körül mozog az E6 Play és 45 000 Ft a Plus verzió ára. Remélhetőleg azonban a cég még vonzóbb árakat kínál majd Európában és Indiában, tekintettel a Xiaomi és a Realme iránti fokozott figyelemre.

Ti be mernétek vállalni egy ilyen telefont?

Forrás és borító: AndroidAuthority

Kapcsolódó cikkeink

Az Android-használók fele iPhone-ra váltana

Anikó

A hirdetések már a telefonod zárolási képernyőjére is betörhetnek

Anikó

Eszméletlen összeget költöttünk appokra 2021-ben is

Anikó