IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Színesen pompázó MacBook Air lehet a jövő?

A kiszivárgott információk szerint 2022 első felében egy új MacBook Airre is számíthatunk, amely különböző színekben érkezhet. Ráadásul a Bloomberg korábban arról számolt be, hogy az Apple tervei szerint az M1 utódját egy frissített MacBook Airrel mutatja be.

DylanDkt a héten közzétett tweetjében azt írja, hogy a következő MacBook Air M2 processzorral fog rendelkezni, mivel az M1X a Pro Mac készülékek számára lesz fenntartva. Szerinte mivel a következő M-szériás chip jövőre kerül piacra, ugyanez érvényes a színes MacBook Airre is.

Nem ez az első alkalom, hogy pletykákat hallunk egy színes MacBook Airről. Májusban például Jon Prosser azt állította, hogy az Apple egy új MacBook modell prototípusait teszteli több színben, köztük egy fajta kék színben is. Prosser forrása szerint az Apple az átlagfogyasztóknak szánt színeket hoz be, ami arra utal, hogy valószínűleg a MacBook Air – vagy egy új MacBook-család – részesülhet majd nagyobb színválasztékban.

Az új MacBook egyéb részletei egyelőre ismeretlenek. Ming-Chi Kuo szerint is a vállalat 2022-re tervezi egy új MacBook Air bejelentését Mini-LED kijelzővel.

Forrás: 9to5Mac

A 9to5Mac munkatársa, Parker Ortolani szintén egy új MacBookot képzelt el a 24 hüvelykes iMac dizájnját követve:

Minden bizonnyal fennáll a lehetősége annak, hogy az első radikálisan más MacBook nem egy meglévő termék, hanem egy teljesen új vagy visszatérő termék lesz. Könnyen elképzelhető, hogy az Apple ismét visszahozza a névtelen MacBookot. De a történet ugyanaz marad. Az Apple-nek az új iMacben látott vidámságot és optimizmust kell átültetnie egy notebookba.

Kapcsolódó cikkeink

Csak Siri!

Anikó

Idén már ne is számítsunk az új MacBook Prókra?

Anikó

Még jobban elmosódhat a határ az iPadek és MacBookok közt

Anikó