IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Úgy tűnik a Samsung Z Flip 2 nem lesz ott a Samsung Galaxy Unpacked eseményén

Mikor a Samsung bejelentette augusztus 5-i Galaxy Unpacked virtuális bemutatóját, mi is várakozással telve hoztuk a hírt, vajon mi is lesz várható az eseményen. Többek között a Galaxy Z Flip 2 bemutatására is számítottunk, de úgy tűnik hiába.

Az általában jól informált Max Weinbach, az XDA Developers TV arca értesült az állítólag valós információkon alapuló bennfentes hírről, miszerint szeptemberig biztosan nem fejezik be a Galaxy Z Flip 2 fejlesztését. Így október előtti megjelenéssel pedig ne is számoljon senki.

Max zömében helytálló bennfentes infókat szokott megosztania a nagyvilággal, úgyhogy erősen megfontolandó, hogy a hír igaz. 60% esélyt ad annak, hogy még csak meg sem említik a készüléket az eseményen, azt pedig 100% biztosra veszik, hogy egyelőre nem kerül forgalomba.

Engem abszolút nem zavar a halasztás, sőt… Az első generációs Galaxy Z Flip idén februári megjelenése óta még nem telt el annyi idő, hogy egy igazán kiforrott újabb generációs készülékről beszélhessünk. Öröm az ürömben, így legalább nem kell versenyeznie a rivaldafényért a Galaxy Z Flip 2-nek az új Note 20-as szériával.

Forrás: Samsung

Jelenleg hivatalosan senki sem tudja, mikor is érkezik a Galaxy Z Flip 2, de remélhetőleg nem lesz több a várakozás egy-két hónapnál. Mindenképp kövessétek az augusztus 5-i Galaxy Unpackedet, ha nem is a Note 20 széria miatt, akkor a meglepetés lehetősége végett. Elvégre ki tudja mit rejteget még a tarsolyban a dél-koreai “nagyöreg”

És ha valaki csak a Flip miatt várta a Galaxy Unpackedet, ne csüggedjen, az elsőgenerációs Galaxy Z Flip 5G-s verziója biztosan jönni fog. Ahogyan a Galaxy Tab S7 és S7+ is. Sőt, ha még ennél is türelmetlenebb vagy, a Galaxy Buds Live és a Galaxy Watch 3 elvileg korábban, valamikor a hónap végén várható még a nagy esemény előtt. És persze még bármi megtörténhet, amíg a Samsung hivatalosan meg nem teszi a bejelentéseket…

Borító: GSMaholic

Szerintem jobb halasztani, mint félkész telefont kiadni. Ti nem így gondoljátok?

Kapcsolódó cikkeink

A Samsung ismét az Apple új készülékén élcelődik

Anikó

Ezek a zászlóshajók feszülnek az iPhone 14-nek ősszel

Anikó

Lesz valaha összehajtható iPhone?

Anikó