IThon.hu | Techben otthon vagyunk!

Friss 360 fokos mozgókép az új Galaxy Watch 3-ról! 

Az eddigi legjobb rálátás a Samsung legújabb okosórájára! Ámuldozni ér!

Amint azt már mi is közöltük korábban, már-már borítékolható a nyári megjelenés, de ami még ennél is biztosabb, hogy az első Samsung Galaxy Watch utódja, átugorva egy generációt, Samsung Galaxy Watch 3 névre keresztelve érkezik majd a polcokra. 

Sajnos a bejelentés előtt (mint ahogy általában) csak bizonyos szögekből kiszivárgott fotók és tervrajzok bukkantak fel az interneten, amelyek képtelenek átadni a teljes képet, és az óra szépségét. Ezidáig! A legújabban kikerült 360 fokos mozgókép tökéletesen bemutatja szinte minden pontját és pompáját az eljövendő okosórának.

Forrás: evleaks

A kép alapján ( amely az általában jól informált evleaks-től származik ) bennem a titánium  borítás igazán prémium érzést és kisugárzást kelt, nagyon kíváncsi vagyok hogyan fog majd állni a kicsi (vagy nagy) kacsónkon. Nem mellesleg, igaz hogy dizájnban nem változott túl sokat, annál inkább kifinomultabbá vált, amik remélhetőleg, az okosóra újított rendszerére is igaz lesz. A képek pedig azt erősítik meg, hogy jöhet az EKG, amit nagyon várunk már!

Szerintem roppant elegáns és minőségi okosórának tűnik, szerintetek fel tudja majd venni a versenyt az Apple Watchcsal?

Forrás és borítókép: SAMMOBILE

Mit gondoltok az új betekintést nyújtó mozgóképről? Instant vétel lesz, vagy még mindig marad az analóg, esetleg más márka?